Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
копейка написав:Для нового клієнта які кроки необхідні для відкриття депо в Авалі з мінімумом комісій?
Я в отделение зашёл. За 5 мин. открыли карту АТБ, через приложение зарегистр. Внес монеты там же через их терминал на эту карту. Открыл дело на 3 мес. На всё ушло 15 мин. Я новый клиент, комиссий 0000грн.
копейка написав:Для нового клієнта які кроки необхідні для відкриття депо в Авалі з мінімумом комісій?
Я в отделение зашёл. За 5 мин. открыли карту АТБ, через приложение зарегистр. Внес монеты там же через их терминал на эту карту. Открыл дело на 3 мес. На всё ушло 15 мин. Я новый клиент, комиссий 0000грн.
А знімати $ депозитні безкоштоно чи з комісією, як в тарифах: 1,2% від суми, але не менше 1 USD/EUR/GBP?
Минимальную сумму валюты при которой можно открыть депозит
Сбило с толку примечание в ОТП "Нужен депо на 10к грн" при значении в обговариваемом столбце - 1. Спасибо.
В ОТП - це ще один окремий депозит у гривні на 10к, без якого відмовляються відкривати валютний.
zapara_y написав:А знімати $ депозитні безкоштоно чи з комісією, як в тарифах: 1,2% від суми, але не менше 1 USD/EUR/GBP?
Ви які тарифи читали? Кошти падають на поточний для виплат, з нього видача без комісії. Зауважте, що за поточним у EUR є щомісячна комісія 2€.
Крім того, якщо ви не ФОП, то картку АТБ можна відкрити онлайн (беріть у тарифі без +, щоб не паритися з умовами безкоштовності), закинути гроші через СЕП з іншого банку і нікуди не ходити.