|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 29 бер, 2023 15:07
1finanсier написав:Панове, цікавий ньюанс, однако, по Востоку. Сказали у відділенні, що можна відкрити конверт з БВР. Відкрили начебто, тепер чекаю, коли зпишеться з БВР. Хто відкривав у Востоку, коли у вас сума списалася? Відразу при відкритті, чи згодом? Бо три години вже пройшло, а гроші на БВРі все ще є
Є незначна затримка.
-
Це я
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 бер, 2023 15:47
Це я написав:1finanсier написав:Панове, цікавий ньюанс, однако, по Востоку. Сказали у відділенні, що можна відкрити конверт з БВР. Відкрили начебто, тепер чекаю, коли зпишеться з БВР. Хто відкривав у Востоку, коли у вас сума списалася? Відразу при відкритті, чи згодом? Бо три години вже пройшло, а гроші на БВРі все ще є
Є незначна затримка.
Незначна - це скільки? ) Бо о пів на одинадцяту відкрили і до сих не списали.
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 бер, 2023 16:04
1finanсier написав:Панове, цікавий ньюанс, однако, по Востоку. Сказали у відділенні, що можна відкрити конверт з БВР. Відкрили начебто, тепер чекаю, коли зпишеться з БВР. Хто відкривав у Востоку, коли у вас сума списалася? Відразу при відкритті, чи згодом? Бо три години вже пройшло, а гроші на БВРі все ще є
с БВР на Восток по iban?
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Сер 29 бер, 2023 17:49
1finanсier написав: Це я написав:1finanсier написав:Панове, цікавий ньюанс, однако, по Востоку. Сказали у відділенні, що можна відкрити конверт з БВР. Відкрили начебто, тепер чекаю, коли зпишеться з БВР. Хто відкривав у Востоку, коли у вас сума списалася? Відразу при відкритті, чи згодом? Бо три години вже пройшло, а гроші на БВРі все ще є
Є незначна затримка.
Незначна - це скільки? ) Бо о пів на одинадцяту відкрили і до сих не списали.
Схоже, у вас уже значна. Не вдається підняти виписку, щоб побачити точний час. А доступ до ІБ востока маєте? Там мав би з'явитися депо. Уже опердень закінчується...
-
Це я
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 бер, 2023 19:07
Читал здесь, что у Конкорда проблемы с валютой. Сегодня Конкорд вывалил котлету без всякого предзаказа. Сказали, что межбанк выплачивают без проблем, а вот на продажу ничего нет. Отдали зелёными, но отличного качества. А вот с Приватом начались проблемы. Раньше валюты в кассе было много, а сейчас или нет вообще или есть пару сотен. Поэтому забрать котлету без заказа за один приход, как было раньше, не получается. На продажу тоже нет ничего. Интересно, если никто валюту не продаёт, то значит её нет. А почему тогда курс падает?
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 бер, 2023 19:13
deneg net написав:А вот с Приватом начались проблемы. Раньше валюты в кассе было много, а сейчас или нет вообще или есть пару сотен. Поэтому забрать котлету без заказа за один приход, как было раньше, не получается. На продажу тоже нет ничего. Интересно, если никто валюту не продаёт, то значит её нет. А почему тогда курс падает?
Я ж уже выше говорил. Вот такой он страшный бегемот: достаточно курс на табличке уменьшить и все побегут у себя уменьшать. И не нужно валюту тратить. В интересное время живём.
-
moveton
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Сер 29 бер, 2023 22:48
deneg net написав:А вот с Приватом начались проблемы. Раньше валюты в кассе было много, а сейчас или нет вообще или есть пару сотен. Поэтому забрать котлету без заказа за один приход, как было раньше, не получается. На продажу тоже нет ничего. Интересно, если никто валюту не продаёт, то значит её нет. А почему тогда курс падает?
Цікаво ви казки розказуєте. Як це було можливо забрать в приматі 2670 долярів без попереднього замовлення на конкретне відділення. Десь в Києві таке працювало для віп-клієнта з ілітними картками? 
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 бер, 2023 23:53
deneg net написав:Читал здесь, что у Конкорда проблемы с валютой. Сегодня Конкорд вывалил котлету без всякого предзаказа. Сказали, что межбанк выплачивают без проблем, а вот на продажу ничего нет. Отдали зелёными, но отличного качества. А вот с Приватом начались проблемы. Раньше валюты в кассе было много, а сейчас или нет вообще или есть пару сотен. Поэтому забрать котлету без заказа за один приход, как было раньше, не получается. На продажу тоже нет ничего. Интересно, если никто валюту не продаёт, то значит её нет. А почему тогда курс падает?
Я бы сказал, не с валютой проблемы, а именно с заказом валюты. Я, несмотря на то, что забирал в центральном отделении, предпочел всё таки заказывать Не знаю как это вы котлеты без предзаказа ходите забирать по банкам
-
emeta
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 бер, 2023 09:51
alex lem написав: Цікаво ви казки розказуєте. Як це було можливо забрать в приматі 2670 долярів без попереднього замовлення на конкретне відділення. Десь в Києві таке працювало для віп-клієнта з ілітними картками? 
Я не из Киева. У нас в бегемоте проблем с валютой не было, а сейчас начали появляться. emeta написав:Я бы сказал, не с валютой проблемы, а именно с заказом валюты. Я, несмотря на то, что забирал в центральном отделении, предпочел всё таки заказывать Не знаю как это вы котлеты без предзаказа ходите забирать по банкам
Я в карусели с июля и ни разу не заказывал. Были банки которые сами звонили, спрашивали буду ли забирать, но сам не заказывал. Конь выдавал всю дорогу без заказа в ГО, а по отделениям говорили нужен заказ, но я получал в ГО без проблем и заказов. У бегемота тоже отоваривался без всяких заказов. Правда, у него часто были старые купюры, поэтому приходилось их фильтровать или идти в другое отд.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 бер, 2023 10:15
deneg net написав: alex lem написав: Цікаво ви казки розказуєте. Як це було можливо забрать в приматі 2670 долярів без попереднього замовлення на конкретне відділення. Десь в Києві таке працювало для віп-клієнта з ілітними картками? 
Я не из Киева. У нас в бегемоте проблем с валютой не было, а сейчас начали появляться. emeta написав:Я бы сказал, не с валютой проблемы, а именно с заказом валюты. Я, несмотря на то, что забирал в центральном отделении, предпочел всё таки заказывать Не знаю как это вы котлеты без предзаказа ходите забирать по банкам
Я в карусели с июля и ни разу не заказывал. Были банки которые сами звонили, спрашивали буду ли забирать, но сам не заказывал. Конь выдавал всю дорогу без заказа в ГО, а по отделениям говорили нужен заказ, но я получал в ГО без проблем и заказов. У бегемота тоже отоваривался без всяких заказов. Правда, у него часто были старые купюры, поэтому приходилось их фильтровать или идти в другое отд.
Может в этих банках у Вас просто премиальное обслуживание?
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26