|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Сер 05 кві, 2023 13:46
bems654556 написав:flysoulfly вы видели курс пары евро-доллар?
т.е. Вы видели сейчас движ по открытию евроконвертов?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 кві, 2023 16:56
Отримував конверт у МТБ - вперше зіткнувся з таким що видати можуть лише через ПОС-термінал - тобто наявність картки обов'язкова. Пояснення на пальцях що по ордеру банку навіть вигідніше (адже коли йде видача через ПОС вони за операцію МПС відкашлюють певний коміс) + дзвінок на гарячу лінію - усі мої намагання зустріли рішучу відсіч - тільки картка. Прийшлось теліпатись додому за пластиком. Уже при отримані коштів - касир у довірчій формі повідомила що головний банк нещодавно за щось жахнув НБУ і це якось було пов'язано з видачею з картрахунків без карток, а тому наразі в банку діє сувора заборона видачі готівки з картрахунків по ордеру. Тому хто як і я не дуже давно з МТБ - майте на увазі для отримання готівки картку тут треба брати з собою обов'язково - по ордеру тут не видають
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 05 кві, 2023 17:04
Alien написав:Отримував конверт у МТБ - вперше зіткнувся з таким що видати можуть лише через ПОС-термінал - тобто наявність картки обов'язкова. Пояснення на пальцях що по ордеру банку навіть вигідніше (адже коли йде видача через ПОС вони за операцію МПС відкашлюють певний коміс) + дзвінок на гарячу лінію - усі мої намагання зустріли рішучу відсіч - тільки картка. Прийшлось теліпатись додому за пластиком. Уже при отримані коштів - касир у довірчій формі повідомила що головний банк нещодавно за щось жахнув НБУ і це якось було пов'язано з видачею з картрахунків без карток, а тому наразі в банку діє сувора заборона видачі готівки з картрахунків по ордеру. Тому хто як і я не дуже давно з МТБ - майте на увазі для отримання готівки картку тут треба брати з собою обов'язково - по ордеру тут не видають
А якість купюр?
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 кві, 2023 17:08
Alien написав:Отримував конверт у МТБ - вперше зіткнувся з таким що видати можуть лише через ПОС-термінал - тобто наявність картки обов'язкова. Пояснення на пальцях що по ордеру банку навіть вигідніше (адже коли йде видача через ПОС вони за операцію МПС відкашлюють певний коміс) + дзвінок на гарячу лінію - усі мої намагання зустріли рішучу відсіч - тільки картка. Прийшлось теліпатись додому за пластиком. Уже при отримані коштів - касир у довірчій формі повідомила що головний банк нещодавно за щось жахнув НБУ і це якось було пов'язано з видачею з картрахунків без карток, а тому наразі в банку діє сувора заборона видачі готівки з картрахунків по ордеру. Тому хто як і я не дуже давно з МТБ - майте на увазі для отримання готівки картку тут треба брати з собою обов'язково - по ордеру тут не видають
В моём отд это началось уже месяца три назад. Только по пластику и без вариантов. Зато купюры всегда были новые
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 кві, 2023 17:14
nord написав:А якість купюр?
Навряд чи моя інформація стане вам у пригоді бо мій конверт був у Євро  . Вся сума 50тками нового зразка. Не емісія але без проблем. Видали лише 2500 бо ліміт НБУ - завтра добирати "хвостик" - сорок з чимось ойрів
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 05 кві, 2023 17:21
nord написав: Alien написав:Отримував конверт у МТБ - вперше зіткнувся з таким що видати можуть лише через ПОС-термінал - тобто наявність картки обов'язкова. ...
А якість купюр?
Не очень качество, старого образца и с потертостями сегодня были, в прошлом месяце - новые 2017 г.
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 кві, 2023 18:29
deneg net написав: Alien написав:Отримував конверт у МТБ - вперше зіткнувся з таким що видати можуть лише через ПОС-термінал - тобто наявність картки обов'язкова.
В моём отд это началось уже месяца три назад. Только по пластику и без вариантов. Зато купюры всегда были новые
Не Киев. При открытии конверта в декабре предупреждали, что снятие с карточкой. Да и обычные депо в грн осенью снимались аналогично. А так, вошло в привычку на снятие депо брать с собой карточку, авось да и пригодится когда, на случай каких-либо изменений в банке 😀
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Сер 05 кві, 2023 19:11
FinTech написав: deneg net написав: Alien написав:Отримував конверт у МТБ - вперше зіткнувся з таким що видати можуть лише через ПОС-термінал - тобто наявність картки обов'язкова.
Не Киев. При открытии конверта в декабре предупреждали, что снятие с карточкой. Да и обычные депо в грн осенью снимались аналогично. А так, вошло в привычку на снятие депо брать с собой карточку, авось да и пригодится когда, на случай каких-либо изменений в банке 😀
Заказывать на горячей линии валюту в МТБ нужно?
-
emeta
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 кві, 2023 19:28
emeta написав:Заказывать на горячей линии валюту в МТБ нужно?
ГЛ переводит на ОБ, которое говорит, что заказывать не надо.
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Сер 05 кві, 2023 19:29
emeta я телефонував на ГЛ вони переключили на місцеве відділення - там сказали щоб приходив у день закінчення депо - усе під мене вже зарезервоване.
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3