Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Howl написав:mustbe, по izi предлагаю в комментах указать, что это при получении депозита наличными в кассе бесплатно, а если упадёт депо на карту, то снятие с карты возможно будет с комиссией 15 грн + 0,75 %.
А куда ж упадут средства по окончанию депозита? Текущего счета нет, есть виртуальная валютная карта
klug написав:alex lem Різні комісії, можливість віддаленого відкриття.
Деякі так носяться з цим ,,віддаленим,,. В моні також кожен місяць відкриваєте? Не знаю як в вас, а в мене в відділенні Тасі як в музеї, пусто. На чергу ніяк не втраплю. Це не примат з пенсами і не а-банка з платниками камунальки за вісім грн. в черзі.
alex lem написав:Деякі так носяться з цим ,,віддаленим,,. В моні також кожен місяць відкриваєте? Не знаю як в вас, а в мене в відділенні Тасі як в музеї, пусто. На чергу ніяк не втраплю. Це не примат з пенсами і не а-банка з платниками камунальки за вісім грн. в черзі.
Ні мій режим дня, ні робочий графік не сприяють очікуванню у черзі під відділенням з першими променями сонця, щоб бути одним з двох щасливчиків, яким за три години відкриють омріяний депозит, тому усі мої конвертаційні відкриті віддалено. У моно не відкривав. Обслуговування у ТАСі кожного разу залишає після себе неприємний післясмак, яке б дріб'язкове питання не треба було б вирішити, тому зайвий раз туди стараюся не ходити, хоча й клієнт уже років 7. З іншого боку, форумних пенсіонерів, котрі таким чином соціалізуються не засуджую - suum cuique.
izibank.ua написав:виплата депозиту проводиться в будь-який зручний спосіб:
виплата депозиту проводиться на картку izibank (основну чи віртуальну у валюті депозиту) або готівкою безкоштовно у касі (при достроковому розторгненні)
Если верить поддержке, то они пишут так:
izibank написав:...наразі можливо отримати або на картку кошти, або ж у касі ТАСКОМБАНКу, комісія 0,75 % + 15 грн не застосовується саме для зняття депозиту
Ну сайт порою кое-где забывают обновить инфу. Возможно, по окончании депо будет предложение что сделать с валютой: снять наличкой или закинуть на карту. Возможно, закинуть на карту, но в кассе снятие депозитных средств будет без мзды.
mustbe Можно ещё в таблицу добавить время до которого возможно оформиться в отделениях. В Кредо и Идее мне сказали, что до 13-00 нужно отправить заявку на покупку валюты, в ТАСе до 15-30.
lara_08 написав:mustbe Можно ещё в таблицу добавить время до которого возможно оформиться в отделениях. В Кредо и Идее мне сказали, что до 13-00 нужно отправить заявку на покупку валюты, в ТАСе до 15-30.
Как в Идее открыться если не был клиентом? Топать в отделение? Открывают карту или текущий?
lara_08 написав:mustbe Можно ещё в таблицу добавить время до которого возможно оформиться в отделениях. В Кредо и Идее мне сказали, что до 13-00 нужно отправить заявку на покупку валюты, в ТАСе до 15-30.
Мені в Ідеї казали що до 15, думаю в різних відділеннях по різному, але в цілому так до 14-15 годин.
emeta написав:Как в Идее открыться если не был клиентом? Топать в отделение? Открывают карту или текущий?
Топать в отделение, открывают бесплатную Card Blanche White в гривне, потом через неделю звонят подойти забрать валютную именную. Говорят в О-банке видны эти депозиты, но мне еще одна кредитка нафиг не нужна и там заново нужно все доки заливать, я забил на прогу о-банка. За несколько дней до окончания депо говорят будут звонить и спрашивать за лонгацию депо или заказ валюты под выдачу. По-умолчанию в договоре прописана автопролонгация
А як показати назви в заголовках в таблиці 50К - а то не зрозуміло що кожний стовпець значить ? Якщо не можливо показати заголовки в таблиці 50К - можливо додати, щоб було зрозуміло Дійсно зручна таблиці — автору великий респект Дякую
Востаннє редагувалось brownjone1980 в Суб 10 вер, 2022 16:08, всього редагувалось 1 раз.