1367-1335=32, а не 12 долларов
|
|
Re: Клуб 50к - валютные депозиты за гривну На 12 млн дол оформили физики депозитов сроком 3 месяца (купив валюту на 50 т грн) за август месяц.
Василий Невмержицкий
Alien
А якщо я не є клієнтом Райфайзена, я можу онлайн відкрити депо у них? В мене нема їх карт
Скажіть ще, будь- ласка, по моно банку: на днях у них був курс 37,5 на ,50 т грн було щось 1333 доларів. Купила за 50 т грн 1333 Дол, закинула на депо, на цьому етапі і при знятті через Уеівкрсалбанк( як я розумію?) більше ніяких комісій, платежів? Дякую
Alien
Картка Атб- це що і де? Простите, знаю тільки такий магазин. Підкажіть будь-ласка, де можливо відкрити такі депозити онлайн найбільш вигідніше. В укргазі вже в цьому місяці відкрила
коллеги проконсультируйте-сколько нужно платить за обслуживания карт при открытии депозита 50000 в доллары в самых популярных и осуждаемых тут банках-Райф,Укргаз,Тас,Моно.Я так понял нужно открывать и гривневую и долларовую карту при оформлении и ослуживать их какой-то период.
Wisznia2021
гугл в поміч особисто я купляв карту в АТБ за 50 гривень на касі і після активації через ДІЯ, на карті на рахунок повертають ці 50 грн
konstantin kirovograd
УкрГаз - карта "про запас" бесплатно (будет комиссия если нет никаких транзакция то ли 6 месяцев то ли сколько то там). Моно - бесплатно Райф - в зависимости от карты, я пользуюсь Райф+, там либо оплатить картой 2000 грн в месяц за покупки либо просто хранить 2000 гривен на карте либо 36 гривен в месяц абонплаты. Тас - карты 5ка (гривневая) + Плативка (долларовая). Тоже надо по гривневой раз в 3 месяца транзакцию чтобы было бесплатно. Коли закінчиться депозит моно запитає, що плануєте з ним робити - тоді, щоб не було комісії, потрібно вибрати "зняти у касі". Якщо замість цього виведете на картку, то зняття з картки буде 0,9%. Зняти можна в Універсал банку, якщо маєте його відділення поруч або у касі банку-партнера - А-Банку, якщо там буде Валюта і вони захочуть Вам її видати... На відміну від Універсал банку, банк-партнер не має перед вами жодних юридичних зобов'язань. Ще у застосунку моно в розділі "Ще", при свайпі ліворуч на рядку "Точки поповнення / Служба підтримки" є шикарний розділ "Поширені запитання", де дані розкриті багато моментів. При нагоді раджу ознайомитися. Або можна просто оформити собі Райф без плюса, щоб не платити комісії і не морочити собі п'яту точку з виконанням умов. АТБ картку можна оформити будь-якому з двох тарифів. Коли на картці нуль, то у мінус ТАСька не списує. Треба відключити GSM-банкінг(СМС-інформування), бо злиже 20 грн, коли зайдуть гроші.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||