Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 132133134135136 ... 196>
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 20:08

ihorkyiv якийсь телемарафон. До війни цій країні нах не треба був, а тепер я маю комусь робити ВВП?
На першому місці в мене моя сім'я та родичі. ВВП чи активи лівих людей - взагалі пофіг.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 20:11

BIGor написав:На першому місці в мене моя сім'я та родичі. ВВП чи активи лівих людей - взагалі пофіг.

майндсет типової русні до речі, от вони всі саме так і думають
zerocool

Подякував: 115 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 20:28

zerocool написав:
  BIGor написав:На першому місці в мене моя сім'я та родичі. ВВП чи активи лівих людей - взагалі пофіг.

Адіннарот) Індивідуум доволі радикальний щодо навішування ярликів учасникам форуму. Чому з такою рішучою в багатьох питаннях позицією не знайшов місця під сонцем в Києві і досі не забетонувався в Кракові навіть не розумію)))
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 лип, 2023 21:49

gonchik74 а за скільки місяців нормально купити квартиру в Кракові? Ви вже купили надіюсь?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:14

zerocool написав:

Шозабрєд. Типова русня це як раз етатизм - "як держава скаже так і буде", українство - індивідуалізм
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 10:37

Re: Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомост

ihorkyiv написав:Україна має велику екзистенційну проблему - депопуляцію. Тому кожен громадянин для неї є важливим. "За нашими підрахунками, зараз у нас постійного населення – це 28,5 млн людей… Але важлива не загальна цифра, а структура. Серед усіх цих 28,5 млн у нас багато пенсіонерів, є діти. У нас працюючих людей всього 9 млн людей. А якщо з цих 9-9,3 млн відняти бюджетників, то залишається 6-7 млн. Це та упряжка, яка везе на собі економіку. Якщо люди далі емігруватимуть, ситуація погіршуватиметься", - наголосила аналітик UIF Яна Лаврик. Вона пояснила, що в такому разі не буде кому створювати ВВП в Україні, і сплачуватиме податки. В результаті виникнуть проблеми з обслуговуванням бюджетів та соціальними виплатами. Відтак дефіцит трудових ресурсів призведе до підвищення податків – "звідси буде фіскалізація економіки". У зв'язку з цим уряду потрібно докласти зусиль для повернення громадян у країну". https://hvylya.net/uk/news/275399-v-ukr ... elovek-uif
ihorkyiv

Погано, що держава не усвідомлювала цю велику екзистенційну проблему.
Впроваджувала економічні та ідеологічні моделі, у результаті яких величезній кількості людей нічого втрачати тут. Так якби тут не 25-30 млн, а 130 і всі як швейцарський сир у олії катаються. "Чемодан-вокзал" це улюбленіший аргумент в усіх дискусіях. Зараз цей запас міцності вичерпався, державі доведеться робити ревізії своїх підходів, і знову же, є скептицизим що їй вдасться це.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 11:25

fox767676 написав:
  ihorkyiv написав:Україна має велику екзистенційну проблему - депопуляцію. Тому кожен громадянин для неї є важливим. "За нашими підрахунками, зараз у нас постійного населення – це 28,5 млн людей… Але важлива не загальна цифра, а структура. Серед усіх цих 28,5 млн у нас багато пенсіонерів, є діти. У нас працюючих людей всього 9 млн людей. А якщо з цих 9-9,3 млн відняти бюджетників, то залишається 6-7 млн. Це та упряжка, яка везе на собі економіку. Якщо люди далі емігруватимуть, ситуація погіршуватиметься", - наголосила аналітик UIF Яна Лаврик. Вона пояснила, що в такому разі не буде кому створювати ВВП в Україні, і сплачуватиме податки. В результаті виникнуть проблеми з обслуговуванням бюджетів та соціальними виплатами. Відтак дефіцит трудових ресурсів призведе до підвищення податків – "звідси буде фіскалізація економіки". У зв'язку з цим уряду потрібно докласти зусиль для повернення громадян у країну". https://hvylya.net/uk/news/275399-v-ukr ... elovek-uif
ihorkyiv

Погано, що держава не усвідомлювала цю велику екзистенційну проблему.
Впроваджувала економічні та ідеологічні моделі, у результаті яких величезній кількості людей нічого втрачати тут. Так якби тут не 25-30 млн, а 130 і всі як швейцарський сир у олії катаються. "Чемодан-вокзал" це улюбленіший аргумент в усіх дискусіях. Зараз цей запас міцності вичерпався, державі доведеться робити ревізії своїх підходів, і знову же, є скептицизим що їй вдасться це.

Тільки чогось лендлорди згадали про депопуляцію тільки зараз - коли оренда зменшилась. А коли я писав на темі КРЖН про депопуляцію і майбутні проблеми України - сміялись і казали - не можеш купити квартиру в Києві - ніщеброд і катись звідси.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 12:21

Києвознавець показав відео з підземною частиною річки Либідь, яка затопила вчора Ocean Plaza

Він зазначає, що половина тунелю забита сміттям, а тому для води немає іншого шляху, ніж повертатися на поверхню й фонтанувати через люки.

Нужно ливневку чистить а не откаты дратьЗображення
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 14:19

В доме Славутича открыли. Предприимчивый народ у нас. В Варшаве, конечно, кофе не выпьешь под домом Зображення
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 15:24

beee написав:В доме Славутича открыли. Предприимчивый народ у нас. В Варшаве, конечно, кофе не выпьешь под домом Зображення
В сенсі, в Варшаві немає комерції в житлових комплексах?
У нас в радіусі 3хв пішки кав'ярень сім, мабуть
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 132133134135136 ... 196>
Форум:
+ Додати