Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 216217218219>
Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 10:51

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Vadim_ написав:
  rjkz написав:Что есть такое Блюзмобиль?

форум любителей автозвука , где это выражение(про мапед) впервые услышал и больше нигде не встречал
"Мопєд нє мой, я только размєстіл обʼяву"?
Здається цьому виразу більше, ніж Миколі років
Faceless
Модератор

Подякував: 1500 раз.
Подякували: 8287 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 11:22

Faceless написав:
Vadim_ написав:

форум любителей автозвука , где это выражение(про мапед) впервые услышал и больше нигде не встречал

незнаю , но это на истоках интернета, 1986, мабуть

встретился с товарищем дества где то в 1986 в селе, на каникулах, и он подарил мне западный журнал,какая полиграфия :shock: я до сих пор в шоке,сейчас так не печатают , там было про оптоволокно , ОПТИКУ!!!!! жалею шо не знаю куда дел :( , была выставка США в Магнитогорске или Челябинске
Vadim_

Подякував: 634 раз.
Подякували: 517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:09

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

В 86м был Чернобыль и расцвет "Модерн толкинг" а не оптоволокно.
барабашов

Подякував: 295 раз.
Подякували: 369 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:18

Faceless написав:
Vadim_ написав:

Микола при союзе школу в отличии даже от меня успел закончить и получить первые 5 стипендий в рубасах(на алкоголь и кассеты с СекторомГаза)
А интернет вообще как средство получить файл откуда то по какому то запросу с компа на нашей территории(СНГ я имею ввиду) появился по моему в году так 97м и не в начале, а конце. И никаеих гуглов, ютубов, та даже видео компы ниже "пня" не раскрывали, никакое. А пентиум стоил тогда огого, пару тыщ с норм монитором SVGA.
барабашов

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:19

барабашов написав:В 86м был Чернобыль и расцвет "Модерн толкинг" а не оптоволокно.

просто вы не столкнулись, тогда , с этим
в постсовке не было

,я был в шоке, шок больше чем Чернобыль , понимаю, у всех разные ценности.....и програмируемый калькулятор,два , на ввесь техникум
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:27

Световод как силиконовый шнур передачи сигнала(инфракрасного как правило, ну или гибкая подсветка чего то в труднодоступном месте) типа как пульт на телек/видак давал, и оптокабель для связи на КВЧ с цифровой модуляцией несколько разные вещи.
И в медицине начали их(световоды) тогда использовать, помню по публикациям в "Технике молодёжи", в кишки когда лазят, ну и само собой в операциях на сердце.
барабашов

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:32

барабашов
многие тогда еще не родились
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:36

барабашов написав:Световод как силиконовый шнур передачи сигнала(инфракрасного как правило, ну или гибкая подсветка чего то в труднодоступном месте) типа как пульт на телек/видак давал, и оптокабель для связи на КВЧ с цифровой модуляцией несколько разные вещи.
И в медицине начали их(световоды) тогда использовать, помню по публикациям в "Технике молодёжи", в кишки когда лазят, ну и само собой в операциях на сердце.

а помните где был "юный техник" ?
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:42

барабашов написав:
  Faceless написав:
Vadim_ написав:[quote="5919978:rjkz"]
Что есть такое Блюзмобиль?

Микола при союзе школу в отличии даже от меня успел закончить и получить первые 5 стипендий в рубасах(на алкоголь и кассеты с СекторомГаза)
А интернет вообще как средство получить файл откуда то по какому то запросу с компа на нашей территории(СНГ я имею ввиду) появился по моему в году так 97м и не в начале, а конце. И никаеих гуглов, ютубов, та даже видео компы ниже "пня" не раскрывали, никакое. А пентиум стоил тогда огого, пару тыщ с норм монитором SVGA.[/quote]Я підозрюю що цей прикол ще до інтернету гуляв
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 01 січ, 2026 13:48

барабашов написав:
  Faceless написав:
Vadim_ написав:[quote="5919978:rjkz"]
Что есть такое Блюзмобиль?

А интернет вообще как средство получить файл откуда то по какому то запросу с компа на нашей территории(СНГ я имею ввиду) появился по моему в году так 97м и не в начале, а конце. И никаеих гуглов, ютубов, та даже видео компы ниже "пня" не раскрывали, никакое. А пентиум стоил тогда огого, пару тыщ с норм монитором SVGA.[/quote]Також повідомлялось, що японський учений від Університету Тохоку Джюнічі Нішізавою запропонував застосування оптичного волокна у сфері зв'язку ще у 1963 році, як було зазначено в книжці, надрукованій у 2004 році в Індії[5]. Нішізава винайшов інші технології, що сприяли вдосконаленню оптоволоконних комунікацій більшою мірою[6]. Згодом він відкрив оптичні градієнтні світловоди, як канал передачі світла від напівпровідникового лазера[7].
Вирішальний момент стався десь 1965 року, коли Чарльз К. Коу та Джордж А. Гокхем з британської компанії "Standard Telephones and Cables" вперше просунули ідею зменшення загасання в оптоволокні до показника, нижчого від 20 dB/km, таким чином ввівши оптичні кабелі у зону практичного застосування для телекомунікаційних мереж[8]. Вони стверджували, що загасання спричинялося швидше домішками, здатними бути вилученими у волокні, доступному в той час, аніж фундаментальним фізичним законом розсіювання. Вони правильно та послідовно теоретизували про зміну властивостей світла у середовищі оптичного волокна, та підказали матеріал, придатний для його виробництва —- кварцове скло із високим показником чистоти. Це відкриття привело Коу до отримання Нобелівської Премії в області фізики у 2009 році[9].
Принциповий рівень загасання у 20 dB/km був досягнутий вперше в 1970 році дослідниками Робертом Д. Морером, Дональдом Кеком, Пітером С. Шульцом, та Франком Зімаром, що працювали в американській скловарні «Corning Glass Work». Тепер це підприємство називається Corning Incorporated. Вони застосували світловід із рівнем згасання в 17 dB/km, у якому кварцове скло містило домішки титану. Кількома роками пізніше, вони створили оптоволокно з рівнем загасання в 4 dB/km, використовуючи діоксид германію як основу домішки. Настільки низьке загасання надало імпульсу телекомунікаціям з використанням оптичного волокна, та зробило Інтернет доступним. В 1981 році General Electric випустив сплавлений злиток кварцу, що був придатним для витягування в нитку довжиною 40 км[10].
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 216217218219>
Форум:
+ Додати
    тему