Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flyman написав:майже цілий конверт видали сотками із зірочками (чуть не з номерами підряд), ще так касирша так хитро запитала: "все добре?" що б це значило?
flyman написав:майже цілий конверт видали сотками із зірочками (чуть не з номерами підряд), ще так касирша так хитро запитала: "все добре?" що б це значило?
Скоріш за усе це "банкноти заміщення" - є таке поняття у деяких емітентів. Часто може мати певний попит у колекціонерові - боністів
Скоріш за усе це "банкноти заміщення" - є таке поняття у деяких емітентів. Часто може мати певний попит у колекціонерові - боністів
та я трохи в курсі, тільки раніше попадалися одна і то не часто, а тут як з одної пачки/серії, не сподівався, що можуть бути із номерами підряд, думав, що передруковують браковані із різних серій
FinTech написав:На 3мес грн-депо - еще вчера (может получиться, что уже поздно, надо было в марте-нач.апреля) На конверты и 1-2мес депо/ОВГЗ - понаблюдать в течении недели, если рост - ждать/слив, если падение - слив.
Не розумію навіщо всі ці рухи тіла. Особисто я вибрав тактику "сидіти на пачці зелені"
Economist звісно не панацея. Поки курс був сприятливий - крутилась карусель. А зараз там копійки, які не варті витраченого часу. А сидіти в гривні не маючи інсайдів коли НБУ курс підніме - для мене неопрпвдано ризиковано
Economist написав:Зелень втрачає свою вартість. Гривня впала на 30%, а деякі ціни виросли в двічі. Тому сидіти просто на зелені і думати, що це панацея - хибно.