|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Суб 29 кві, 2023 14:53
Райф говорили в отделении не глючат. Но им верить себя обманывать. ПУМБ тоже честными глазами говорил - не глючим, а потом ОЙ... это не мы - это др.отдел.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 кві, 2023 15:18
nord написав: Alien написав: flex123 написав:Может кто сталкивался)
Не стикався, але логічно, що якщо вклад відкриється понеділком 1 травня то він точно увійде в травневий ліміт
Я стикався. Звичайно, травень це не квітень.
стикався все було добре 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 15:19
Alien написав:заносити всю готівку в один банк а потім з нього СЕПити,
це було б так добре, по домашньому
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 16:33
Успіх написав:
mihasik написав:Гривну на грн депо, валюту на конверт. Менять валюту и открывать грн депо, для себя смысла не вижу... Investor_K написав:И я, и я, и я того же мнения Зрозуміло.
Тобто, Успіх(ну і ще тут може декілька людей, яких можна перелічити на пальцях однієї руки) - ризикнули ломанутись в гривню! А всі інші - так, чи інакше - але сидять в долярчиках)) Ну що ж - "восени порахуємо курчат"©
а чому саме восени? далі зима, Новий рік, знову весна, літо..... 
-
Raymond
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 16:35
Успіх написав: Hotab написав:Я ж казав ще кілька місяців тому, на початку , коли ввели каруселі «залюбить мозок , бо дурне і сперечається ради самої суперечки, а не хоче дізнатись інформацію». Сьогодні друга серія. Терпіння вам всім, якщо взялись йому відповідати.
Ану циц, літун у відставці! Я і на початку карусель кричав, що це все підозріло/що десь нас наіпуть/що лавочку прикриють, чи курс зрівняють... - але кричав і паралельно ліз сам(і дружину затягнув в на каруселі) Тобто, як кролик пищав, але сам ліз у пащу удаву! І от тепер теж кричу, але і сам лізу на короткі гривнедепо)) Тільки ще думаю, чи на пів шишочки достатньо, чи таки зайти на цілого? 
якщо вже хочете пукнікувати восени, то краще на всі 100% як то кажуть пан або пропав)
-
Raymond
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 19:34
А где там "синие" принимают по +5коп? Или выйдет тот же курс как и при обычном опте?
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 19:46
Raymond написав: Успіх написав: Hotab написав:Я ж казав ще кілька місяців тому, на початку , коли ввели каруселі «залюбить мозок , бо дурне і сперечається ради самої суперечки, а не хоче дізнатись інформацію». Сьогодні друга серія. Терпіння вам всім, якщо взялись йому відповідати.
Ану циц, літун у відставці! Я і на початку карусель кричав, що це все підозріло/що десь нас наіпуть/що лавочку прикриють, чи курс зрівняють... - але кричав і паралельно ліз сам(і дружину затягнув в на каруселі) Тобто, як кролик пищав, але сам ліз у пащу удаву! І от тепер теж кричу, але і сам лізу на короткі гривнедепо)) Тільки ще думаю, чи на пів шишочки достатньо, чи таки зайти на цілого? 
якщо вже хочете пукнікувати восени, то краще на всі 100% як то кажуть пан або пропав)
Ну, на 100% - ні, а от залізти на 80% - я подумаю 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 30 кві, 2023 01:28
По фин мону. Очень активно пополнял моно для разброса по другим банкам через "ломбард", как вы его тут называете. Теперь при каждом пополнении я беру с собой бумажки о доходе, делаем скан, ждем пока с того конца ответят, что я хороший и тогда пополняем, иначе не пускают. Когда закончатся соответствие на бумажке и количество пополнений, то запросят выписки о депозитах с разных банков, что я их снимал. Тогда буду ездить в укр газ.
-
easymodeon5k
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 кві, 2023 12:26
mihasik написав:А где там "синие" принимают по +5коп? Или выйдет тот же курс как и при обычном опте?
Правильнее сказать скорее всего "там где самые выгодные курсы - там часто белые принимают немного дешевле чем синие". 2-4 коп у меня в городе
-
flex123
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 кві, 2023 12:34
Синие или белые... Если сумма маленькая, то по барабану какие и эти +5коп. Больше беготни, чем заработка. А если сумма уже приличная, то надо иметь знакомого менялу и уже с ним иметь дело и договариваться. Или вы приезжаете в незнакомый обменник с пачкой у.е., там где +5коп и начинают Вам там на машинке пересчитывать грн.??? Сегодня у кого сумма приличная, то сначало звонок, далее везут и забирают пакет грн., который уже ждёт в обменнике.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-