|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 28 кві, 2023 22:37
mephala написав:ну ви то не в мухосранську сподіваюсь? точніше ваша дружина зараз. а в умовному мохосранську і 15% може не бути на три місяці і бакси злити ніде і взагалі одна тоска пєчаль.
Так ми, наче, про "середньозважений" курс балакали, чи як моя дружина вареники ліпить? Бо для себе я можу рахувати взагалі по 36,6 - може в мене кум в НБУ 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: П'ят 28 кві, 2023 22:39
Успіх написав: mustbe написав: Успіх написав:От давайте зупинимось на оцій "середній" сумі)) От якщо це ваші ВСІ заощадження - то що, невже ви їх ВСІ запхаєте в ОДИН банк і то ще виберете омнОбанк? Мабуть, таки розкидаєте по різних банках і не тільки в омнОбанки запхаєте - так?
Что вы называете омнобанками ? Как по мне - это те, кто не входит в топ-10. Приват, ломбард и моня сидят где-то в районе 30-го места. Они и есть омнобанки, имхо. Просто паразитируют на своей популярности. Точнее - монетизируют её за счёт приватозависимых оленей и любителей монокошаков
А крім великих міст - люди більше ніде не живуть? 
Топ-10 - по городу проживания, разумеется. А если в условном Мухосранске совсем нет выбора - то так даже проще, нет мук выбора
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: П'ят 28 кві, 2023 22:56
Успіх написав:Я і на початку карусель кричав, що це все підозріло/що десь нас наіпуть/що лавочку прикриють, чи курс зрівняють... - але кричав і паралельно ліз сам(і дружину затягнув в на каруселі)
Вы тогда и про розовых пони многозначительно предрекали, целые простыни, и капелюха обещали съесть. Ждём. А также очередных прогнозов фантастического масштаба и фантастической же... результативности, скажем так
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: П'ят 28 кві, 2023 23:47
mustbe написав:капелюха обещали съесть. Ждём
Я казав тоді, якщо ЖОДНИХ проблем не буде! А тут неодноразово тоді писали декілька форумчан, що трохи банки "мурижили", казали приходіть через декілька днів, чи "працюємо тільки з приносу"... Коротше, невеликі, але проблеми БУЛИ!  А мій прогноз таки справдився - от тільки з часом я не вгадав)) Я казав, що десь зразу після Нового року (в січні) якийсь з моїх варіантів справдиться... - і справдилось, але в кінці березня - курс "зрівнявся"/стало НЕ вигідно відкривати депо! Так що капелюха залишу для вас 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Суб 29 кві, 2023 10:43
mustbe написав:Приват, ломбард и моня сидят где-то в районе 30-го места. Они и есть омнобанки, имхо. Просто паразитируют на своей популярности. Точнее - монетизируют её за счёт приватозависимых оленей и любителей монокошаков
ломбард это кто, глобус? насчет моно согласен полностью, при наличии отделений в 3 городах и как люди с боем выбивают обратно свой нал через газ и абанку его курс просто грабеж дурачков и котодрочеров
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 10:54
В пивденном если на выходных оформить депозит, то на горячее сказали, что проведется от уже понедельником, то есть уже маем. Вопрос - такой депозит повлияет на лимит мая или нет? На горячее не смогли подсказать, т.к. профильные специалисты сегодня не работают. Может кто сталкивался)
-
flex123
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 10:58
kuzmich написав:ломбард это кто, глобус?
це абанк - який часто відкривав свої відділення поряд з ломбардами (іноді ділив з ними одні вхідні двері). Десь було навіть фото вивіски "Ломбард А-банк". Скорочено просто "ломбард" 
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:01
flex123 написав:Может кто сталкивался)
Не стикався, але логічно, що якщо вклад відкриється понеділком 1 травня то він точно увійде в травневий ліміт
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:03
Фраера жадность погубит. Можно усердно смотреть низкие курсы в банке и туда нести ежемес. монеты. Но, многие забывают про фин.мон., который сидит и ждёт смельчаков))
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:05
Думаю, що валютні пробеми Моні були повʼязані не стільки з конвертальщиками, як з загалом довоєнними валютними залишками на рахунках юних айтішників, смузістів, тарологів і тіктокерів, серед яких цей банк дуже популярний. В тому числі 24-го зранку багато хто перевернувся в долар в три кліки в застосунку. Ну а потім спробуй знайди всім паперову валюту, щоб підкріпити ті циферки в смартфоні.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3