|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 01 тра, 2023 22:01
Игорь Алексеевич написав:Надо иметь своего знакомого меняйла и тогда вам будет счастье.. Особенно, кто давно работает с финансами по крупному, у тех 100 пудов такие есть. Представляете принести 20 штук баксов и стоять просматривать грн.
Я честно вообще не представляю как вы относите 20К в обменник и не боитесь что сольют ваш номер авто или не проследят за вами с таким баулом. И когда машинка тарахтит у клиента полчаса, сразу понятно что он не 1К меняет. Я например, заказываю 25К на обмен у людей, курьер подвозит гривну в офис, быстро прогнали на машинке, чтоб ни к кому вопросов не было, удобно сразу в режиме фасовки делать пачки по 100К. Потом котлеты по кассам развожу. Сэпать не рискую чтоб финмон не доколупался до таких сумм, проще кэшем по 100К раскидывать
-
Krokodil
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 22:03
Игорь Алексеевич написав:Я понял, что лучше жить без денег. Утром бак и бутылки, вечером боярышник. На этой ветке уже можно писать книгу про грибок, плесень, капли крови, размер по шаблону, синия, красные в горошек. с 90года на руках постоянно крутится валюта у меня и никогда не имел проблем с покупками и на сдачу у.е.
Чего только не увидишь в Привате. Сегодня сдавал на Приват-вклад валюту, приняли даже пятерку с плесенью, которую отказались брать на сдачу в ТАСе. Барышня, просмотрев бумажки на УФ, засунула в машинку пересчёта, которая три раза подряд зажёвывала стопку. После третьего раза и моих увещеваний, стала пересчитывать вручную. Когда уже уходил заметил, что горемыка достаёт канцелярский клей- две купюры помялись и надорвались вполовину.
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 22:20
Andrey2512 написав:Господа, помогите посчитать. А то кроме насмешек ничего на объяснили. 19% дохода депозита - сколько процентов после уплаты налогов?
У Вас вчера в Аккорде депо было 19.5% (почему-то), сегодня ставка у них упала на 19%?😀 Вы либо ошиблись со ставкой, в голове держите 19% и также считаете на калькуляторе, но в тексте зачем-то указываете 19.5%, либо же просто не умеете считать проценты...
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Пон 01 тра, 2023 22:30
Успіх написав: Andrey2512 написав:ОДВП? Через Дію. Чи якщо не знаєш, то краще не лізти туди?
От все, що потрібно знати про ОВДП  >>> lamal написав:придбав UA4000204150 якраз перед повномаштабним нападом 18,02,2022 )) і сьогодні якраз настав той день , якщо їх продам по 904грн , то вийду в ноль прибутку )) що робить ? нехай далі лежать , чи продати і перевкласти кудись ... Ринок ОВДПп.с. Ну і ще хтось тут минулого літа/осені аналогічне писав... Тож - ДумайТЕ!© 
Хочеш прибуток рахувати у доларах - купуй доларові ОВДП Хочеш прибуток рахувати у гривнях - купуй гривневі ОВДП От все, що потрібно знати про ОВДП 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 тра, 2023 22:32
Andrey2512 написав: valya написав:19 х 0,805 = 15,295
Всё верно.
и вчерашнее: Andrey2512 написав: Goodman написав:налог 19,5*0,805 = не будет 15,2
На калькуляторе считаю: 19.5-19,5%=15,29
тоже верно?😀
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Вів 02 тра, 2023 08:30
FinTech написав:тоже верно?😀
В уменьшаемом ошибку допустил. Ясно )
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 тра, 2023 08:49
Успіх написав: Andrey2512 написав:ОДВП? Через Дію. Чи якщо не знаєш, то краще не лізти туди?
От все, що потрібно знати про ОВДП  >>> lamal написав:придбав UA4000204150 якраз перед повномаштабним нападом 18,02,2022 )) і сьогодні якраз настав той день , якщо їх продам по 904грн , то вийду в ноль прибутку )) що робить ? нехай далі лежать , чи продати і перевкласти кудись ... Ринок ОВДПп.с. Ну і ще хтось тут минулого літа/осені аналогічне писав... Тож - ДумайТЕ!© 
В травні минулого року купляв військові ОВДП на понад рік, прекрасно розуміючи, що для мене вони збиткові. Радійте, що такі люди були, бо інакше вже би давніше зарплату вам би скрутили. А якщо би всі ганялись за картковими туризмами та каруселили, то і на зарплату без жодних добавок не хватило. Купляючи в дії мені найскладніше накліпати та напосміхатись, щоб дія мене признала.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 02 тра, 2023 10:16
Ой+ плюсую. Теж на початку минулого літа прикупив чимало гривневих військових ОВДП ні півроку, рік, півтора. Розглав не як інвестиції а саме як підтримку країни. Щодо "кліпання у дії" - мені ще гірше - у окулярах воно мене не впізнає, а без окулярів я не бачу що воно хоче щоб я зробив. То я почергово і кліпаю і посміхаюсь. Не з першого разу але вгадую його бажання і воно врешті решт таки пропускає на підпис;)
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 02 тра, 2023 10:20
Alien написав:Ой+ плюсую. Теж на початку минулого літа прикупив чимало гривневих військових ОВДП ні півроку, рік, півтора. Розглав не як інвестиції а саме як підтримку країни. Щодо "кліпання у дії" - мені ще гірше - у окулярах воно мене не впізнає, а без окулярів я не бачу що воно хоче щоб я зробив. То я почергово і кліпаю і посміхаюсь. Не з першого разу але вгадую його бажання і воно врешті решт таки пропускає на підпис;)
Моркву пробували їсти для зору?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 тра, 2023 10:24
Investor_K написав: Alien написав:Ой+ плюсую. Теж на початку минулого літа прикупив чимало гривневих військових ОВДП ні півроку, рік, півтора. Розглав не як інвестиції а саме як підтримку країни. Щодо "кліпання у дії" - мені ще гірше - у окулярах воно мене не впізнає, а без окулярів я не бачу що воно хоче щоб я зробив. То я почергово і кліпаю і посміхаюсь. Не з першого разу але вгадую його бажання і воно врешті решт таки пропускає на підпис;)
Моркву пробували їсти для зору?
Угу а ще чорницю. А заодно і капусту щоб цицьки були більші.  . Це вікове. До 45 моєму зору заздрили дружина та діти, які ще з дитинства носять окуляри - пізніше лінзи. Але майже 25 років кліпання у монітор зробили і мені свою чорну справу. Тут жодна морква вже не допоможе. Панове - бережіть зір - не зловживайте різного виду моніторами включаючи смарти.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3