|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 26 тра, 2023 08:36
kuzmich написав:я уже прошел не одну девальвацию и на моих глазах каждый раз куча гривны сгорала просто на глазах, поэтому гривну втопку, какие ни бы % не платили за нее, тем более на 3 мес вкладываться в гривну нафиг
Вам никто не мешает держать дол. дома. Только через год Вы на них купите на 15кв.м. меньше бетона или машину, у которой вместо 4 колёс будет уже 3. Конечно можно купить машину и с 4 колёсами, но дороже в дол. на 10%... Дол. такая же бумажка, которая обесценивается.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 26 тра, 2023 09:41
Игорь Алексеевич написав: kuzmich написав:я уже прошел не одну девальвацию и на моих глазах каждый раз куча гривны сгорала просто на глазах, поэтому гривну втопку, какие ни бы % не платили за нее, тем более на 3 мес вкладываться в гривну нафиг
Вам никто не мешает держать дол. дома. Только через год Вы на них купите на 15кв.м. меньше бетона или машину, у которой вместо 4 колёс будет уже 3. Конечно можно купить машину и с 4 колёсами, но дороже в дол. на 10%... Дол. такая же бумажка, которая обесценивается.
да-да щас подтянутся валютные эксперты и диванные брокеры инвестирущие в S&P500, остается только поставить торговый терминал и наблюдать за портфелем акций, который то теряет 20% то их набирает
-
kuzmich
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 тра, 2023 10:14
Игорь Алексеевич написав: kuzmich написав:я уже прошел не одну девальвацию и на моих глазах каждый раз куча гривны сгорала просто на глазах, поэтому гривну втопку, какие ни бы % не платили за нее, тем более на 3 мес вкладываться в гривну нафиг
І що? Якщо у людини уже є 4 "бетони" і п'ятий йому не потрібен в принципі - чому він повинен ризикувати своїми реальними грошами щоб втратити на потенційному обезцінені гривні (до речі усі визнають що це станеться як тільки почне спадати потік допомоги)? Або якщо у людини у сім'ї вже є три чотири машини і наразі він має змогу купити ще 10 то чому той факт що він зможе через рік купити їх лише 9 має змусити його ризикувати з переведенням валюти на вартість 10 машин у гривню? Людина у якої наразі є багато грошей у валюті і через рік залишиться людиною у якої багато грошей у валюті. А "промокашки" що метаються з однієї крайності в іншу може звичайно і виграють якусь копійчину (а може і втратять) на курсах, але при цьому ментальність "промокашки" так і залишиться неповноцінною бо вона грунтується на малих величинах (грошей, термінів часу тощо) і не здатна осягнути хід думок людей, які накопичили грошей трохи більше ніж здатний "переварити" за раз один умовний ПОВ і не хочуть ними наразі ризикувати, щоб отримати якогось з лелек у небі. Або щоб може (якщо усе буде гаразд) купити на 10% більше бетону який їм не потрібен або зайве колесо до їх авто. Панове з неповноцінною ментальністю - зав'язуйте з вашою набридливою агітацією. Ваша тактика дійсно має право на існування і може дати свої плоди, але вона не єдина і тим більше не єдино-правильна в умовах нинішнього стану України. Тому давайте поважати один одного і не засмічувати форум одним і тим же сміттям третій місяць поспіль. Всі хто хотів почути ваші "геніальні ідеї" вже їх почув. Я розумію що написати щось інше до того ж розумне вам складно. Але набридати повторенням однієї й тієї ж "мантри" по колу не показує вас у кращому світлі і тим більше не додає вашим дописам солідності чи поважності. А саме ці риси, як на мене виділяють успішних людей від інших. Ви ж хочете бути успішними? Або хоч виглядати 
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 26 тра, 2023 10:46
Никто не говорит, что карусель хреновая. Её программа отличная, просто со временем она перестаёт быть актальной в качестве дохода. Сейчас она выгодна только тем у кого доход идёт в грн, но клиенту нужна в будущ.валюта для какой то покупки в у.е. В начале программы летом 22г. было выгодно сдавать дол. по 40 и покупать по 37
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 26 тра, 2023 11:01
Игорь Алексеевич написав:Вы можете не отвечать на мои гениальные идеи
Дякую за дозвіл. Але я зазвичай так зажди і роблю і після написання цього повідомлення планую так робити надалі бо мені нецікаве спілкування з людьми такого типу в принципі. Игорь Алексеевич написав:Но вы постоянно на мои сообщения реагируете
Не знаю що ви маєте під словом "постійно" на увазі - я вже достатньо довго спеціально ігнорую всі ті "геніальні ідеї", якими ви тут усіх щедро "ощасливлюєте". Втім каюсь на цьому тижні дозволив собі 2 достатньо великих повідомлення. Бо, будучи ідеалістом по натурі, сподівався достукатись хоч до якоїсь логіки, показавши що ваша тактика не єдина і тим більше не єдино-правильна у сучасній Україні. Але бачу що вкотре помилився і мій ідеалізм мене підвів.  Игорь Алексеевич написав: жалуетесь модератору, как школьник))
Не зрозумів про що мова - може чергові придумки вашої ХВантазії. Скаржитись модератору на вас не бачу сенсу - адже більшість ваших повідомлень в рамках правил форуму. Так їх занадто багато - більшість з них не має жодної користі (а часто і сенсу), майже усі вони надокучливі, хвалькуваті - але це усе по суті не заборонено форумом. Так на що тут скаржитись? Модератор не лікар і у цьому випадку допомогти не здатний. Єдине на що як на мене можна поскаржитись - так це поведінка банального троля. Але це насправді дещо складнувато доводити, тому я не бачу сенсу втрачати свій час на такі безглузді речі. Врешті решт загальновідомо, що єдиним способом боротьби з тролями - залишається принцип "ніколи не кормити тролів". Власне чим після написання цього повідомлення і планую керуватись надалі та закликаю робити те саме інших форумчан, що мають достатньо досвіду спілкування в мережах де водяться ті самі тролі.  Нехай щастить!
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 26 тра, 2023 11:07
Игорь Алексеевич написав:Мы с Вами помните давали свои предположения в начале карусели, когда были её открывателями.
"открывателями" ? Эвона как. Мощно
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: П'ят 26 тра, 2023 20:34
mustbe написав: Игорь Алексеевич написав:Мы с Вами помните давали свои предположения в начале карусели, когда были её открывателями.
"открывателями" ? Эвона как. Мощно
Нарешті я зрозумів. Ігор Алєксєєвич глаголить на правах аткриватєля каруселі 
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 26 тра, 2023 20:56
А тема ще не вмерла. Я і досі кручу Акорд
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 тра, 2023 09:33
Ув. Игорь Алексеевич, как считаете, НБУ не прикроет в этом году карусель?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 тра, 2023 09:34
Investor_K написав:Ув. Игорь Алексеевич, как считаете, НБУ не прикроет в этом году карусель?
Летом не прикроет. Она должна сама остановится, когда будет плавающий курс.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-