Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Investor_K написав:Куди дівають нормальні купюри з підкріплення?
рассказываю (сам видел) приходит чувак с толстой котлетой, ему кассир меняет мусор на синие с выгодой для себя. Смотрю сдаёт доллары думаю ок. Потом смотрю получает взамен тоже доллары, но другие.
kuzmich написав:в абанке нужно выдерживать доллар 1 месяц на депозите чтоб не было комиссии
а с отсутствием комиссии после этого 1мес.депо не намахают? устно в отделении озвучивали минимально депо на 3 месяца. Им ,конечно, веры никакой, но тем не менее
Investor_K написав:Куди дівають нормальні купюри з підкріплення?
рассказываю (сам видел) приходит чувак с толстой котлетой, ему кассир меняет мусор на синие с выгодой для себя. Смотрю сдаёт доллары думаю ок. Потом смотрю получает взамен тоже доллары, но другие.
я тоже видел аналогичное. И самих оптовиков в отделениях банков, без очереди - сразу куда-то взад проходят с толстой сумкой. В перерыв кассы/отделения особенно.
flysoulfly написав:уже в нескольких местах начинают втюхивать уже и маленькие портреты Причем, даже с лицами, будто отдают вообще эмиссионные
дуже доречно описати,тому що вам кажуть що є інструкція і машуть перед носом,ви їм просите надати завірену копію інструкції та переписати банкноти до яких можуть виникнути питання не відходячи від каси. Ці шарпеї вже давно міняють інкасацію на те що принесено з ПОВ
Шановні форумчани, Мінфін проводить розіграш 10 онлайн доступів до інвестиційної конференції "Жити на відсотки", яка планується в цьому році.
Для участі в розіграші в період з 20.09.23 по 04.10.23 необхідно виконати такі дії:
1. Подати заявку на участь в акції “Бонус до депозиту” в картці обраного вами банку 2. В період дії заявки укласти депозитний договір з цим банком 3. Заповнити форму підтвердження відкриття депозиту
З умовами акції "Бонус до депозиту" можна ознайомитись
А з Правилами розіграшу -
Кожен наступний депозит, що розміщено на умовах акції, збільшує ваші шанси на отримання призу при проведенні розіграшу.
vitaliiangel написав:рассказываю (сам видел) приходит чувак с толстой котлетой, ему кассир меняет мусор на синие с выгодой для себя. Смотрю сдаёт доллары думаю ок. Потом смотрю получает взамен тоже доллары, но другие.