Клуб 200К - Теребеньки

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 445446447448449 ... 685>
Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2023 20:39

Дюрі-бачі написав:Я й пишу про цю несправедливість: кошти зняті із депозита - підозрілі кошти, походження яких потрібно доводити. І це так працює в більшості банків і в Європі також.

как по мне то чистыми деньгами могут быть только те что показаны как доход и заплачен с них налог. так вот по этой логике чистыми будут только проценты :mrgreen:
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2023 20:47

Evgeny

просто дам небольшой совет. когда в банке подписываете опросник - всегда спрашивайте когда начинается финмон по сумме 400К. если девочки не тупые то подскажут 400К это на месяц, квартал или год. и поверьте - рада не единственный банк у которых 400 копится весь год.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2023 20:54

Re: Онлайн-покупка валюты в банках Украины

До мене Рада причепилася коли я переводив 36к на картку, трьома траншами з карток трьох банків. Заблокували картку і гроші на три тижні.

Розблокували після надання довідки про доходи і надання доказу того, що це я робив собі перекази.

Неприємний осадочок залишився.
Snower

Подякував: 8 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2023 21:45

Приятно впечатлил европром. пумб во время тревоги закрывает двери, но все кто в отделении продолжают обслуживаться, даже те кто сидят в очереди. Плюсик им в карму. Но день мой сделал ощад на майдане. По центру стоит ресепшн, девушка консультирует по услугам банка, помогла мне сделать регистрацию в приложении и онлайн обмен, шобы я лишних 5 минут не ковырялся. Евро в кассе новенькие, персонал вежливый и приветливый. Такой уровень сервиса я встречал только в прокредит. И ни одного пенсионера который 2 часа платит 400 грн комуналки. Ранее был в ощаде в других городах, впечатление что от тебя хотят избавиться. В одном не работала программа, я оставил номер чтобы позвонили когда заработает, ага позвонили. В другом не оказалось нужных мне карт.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 15 лис, 2023 22:48

DmitryZP написав:Evgeny Ні, все там нормально із глуздом як на мене - внесли один раз 100к і 3 рази перерозмістили депозит - сума яку внесли = 100к. Постійно знімали і заносили знову - отримали розрахунок 4х100к = 400к, підтвердьте де взяли 400к.

Точно также считает и финмон Райфа.
Danik

Подякував: 2323 раз.
Подякували: 219 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 16 лис, 2023 00:02

Re: Онлайн-покупка валюты в банках Украины

mephala написав:. и поверьте - рада не единственный банк у которых 400 копится весь год.
напишіть хто ще, будь ласка
2XL

Подякував: 751 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лис, 2023 00:43

2XL написав:
mephala написав:. и поверьте - рада не единственный банк у которых 400 копится весь год.
напишіть хто ще, будь ласка
Восток был до осени точно, сейчас обещали, что будут за квартал считать, а не за год- но это не точно

Укргаз точно с лета начал суммировать (может и задним числом с самого начала года)

КредиАгриколь (кажется) тоже про что-то такое мямлили

Юнекс весной говорили про 400к, позже как-то отнекивались-отмалчивались, пожимали плечами (явно жалко потерять бабло с ушедшего клиента)

Полтавабанк чуть ли не про 200к говорили, но я не запомнил весь тот их поток сознания
flysoulfly

Подякував: 1892 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 16 лис, 2023 08:57

Так, Марченко розповів, у Мінфина та НБУ вжє є план дій. Але якись дивний план дій у Марченко....десь потрібно 29 мільярдів долларів взяти.....гарний план....я би сказав ахуєнний
-----------------
"Суспільство до цього не готове": У Мінфіну вже є сценарій на випадок блокування допомоги від США

Міністерство фінансів та Національний банк України (НБУ) сподіваються на вирішення ситуації з відновленням бюджетного фінансування з боку США, однак вже мають сценарій на той випадок, якщо американська влада не зможе домовитися про виділення коштів Україні.
Про це заявив міністр фінансів Сергій Марченко, передає Інтерфакс-Україна.
"До нього (сценарію припинення фінансування США, – ред.) ми готові, але, я думаю, що до нього не готові інші стейкхолдери та суспільство України. Тому ми вважаємо, що про цей сценарій рано говорити, тому що він може бути неприємно", – сказав Марченко.
"На цей рік знаємо, як діяти. Наступного року ми розуміємо, як діяти. Важливо, щоб у центрі розуміння залишалася стала взаємодія з МВФ", – додав своєю чергою голова Нацбанку Андрій Пишний.
Коментуючи свої заяви про непідтверджені $29 млрд зовнішнього фінансування бюджету у 2024 році із запланованих $41 млрд, Марченко зауважив, що вони мають свою цільову аудиторію: партнерам слід доносити, що Україні некомфортно з такою невизначеністю, проте це в жодному разі не є звинуваченням.
"У нас досить делікатні стосунки – цей танець ми танцюємо вже досить довго: іноді і нас запрошують, іноді і нам доводиться запрошувати. Тому ми ясно розуміємо, що в цій історії важливо не перегнути з комунікаціями, але водночас показати, що це нас турбує", – пояснив очільник Мінфіну.
Він додав, що в уряді та Нацбанку відслідковують ситуацію та сподіваються на мудрість американського народу та його представників.
"Водночас ми вже знаємо про підтримку Адміністрації (Білого дому), вона чітко заявлена та артикульована у відповідних актах законодавства, тому в цьому плані ми більш оптимістично дивимося, ніж здавалося б у меседжах", – наголосив Марченко.
Міністр також повідомив, що у спілкуванні з ЄС Україна заявляє про своє бажання мати більше коштів наступного року із програми Ukraine Facility обсягом 50 мільярдів євро, розрахованої на чотири роки.
Марченко додав, що також триває пошук альтернативних джерел фінансування, активно ведуться переговори з урядами Канади, Японії, Норвегії, Південної Кореї.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 16 лис, 2023 09:35

Evgeny написав:Так, Марченко розповів, у Мінфина та НБУ вжє є план дій. Але якись дивний план дій у Марченко....десь потрібно 29 мільярдів долларів взяти.....гарний план....я би сказав ахуєнний
-----------------
"Суспільство до цього не готове"

"Отнять и поделить" же :roll:
Неспроста всплывают в новостях заголовки типа "у украинцев под грушей закопано 100500 мильярдов" :evil:
maniachello

Подякував: 90 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 лис, 2023 11:15

maniachello написав:
  Evgeny написав:Так, Марченко розповів, у Мінфина та НБУ вжє є план дій. Але якись дивний план дій у Марченко....десь потрібно 29 мільярдів долларів взяти.....гарний план....я би сказав ахуєнний
-----------------
"Суспільство до цього не готове"

"Отнять и поделить" же :roll:
Неспроста всплывают в новостях заголовки типа "у украинцев под грушей закопано 100500 мильярдов" :evil:

Поважна вирішила що українці можуть отримати 1000000 доларів накопичень якщо протягом 30 років відкладати щомісячно по 1000 доларів зі своїх всіх надходжень. Це вибачте тільки судді можуть офіційно так собі заробити хіба що. Є таке бачення що вся економіка будується виключно на гуманітарній допомоги, всі свідомі і несвідомі чоловіки і жінки будуть мобілізовуватися і воювати. Геній
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 445446447448449 ... 685>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей