|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 16 лис, 2023 12:39
Evgeny написав: Evgeny написав:Суворий та нещадний український фінмоніторінг. В банк приніс податкову декларацію про майновий стан за 2022 рок, яку вже перевірила податкова служба України. Но банку цього недостатньо. Він затребував ще документи про зняття цих коштів. Но цє ще не всє. Банк попередив що буде вважати сумму доходу на 20% менше, бо на думку фінмона банка, ці кошти мені потрібні на життєдіяльність. Алє і це ще не всє. Потім мене попередили що якщо в тебе за рік 4 рази закінчились депозит строком по 3 місяця, ты повинен дати підтвердження на всю сумму по одному і тому же депозиту за 4 рази. А імя цього видатного банка Рада банк. Здоровий глузд вийшов із чата
Вибачаюсь. Алэ додам трохи подробиць. Я хотів внести доллари для валютообміну, і в мене їх не прийняли. Тому що я на протязі року суммарно відкривав депозитів на 406 тис грн. Валютообміну не робив, цє була перша спроба. тож всім любителям валютообміну майте на увазі що якщо у вас були ще депозити Рада банку пофігу....він просумує все внесення за весь рік 
короче, проще 200 грн отдать за механизм входа безналом понял, спасибо!
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лис, 2023 12:40
Доброго дня всім! Хочу завтра відкрити депозит на 200к. Підкажіть будь ласка в який час данні в таблиці найактуальніші? Щоб вибрати банк ... Дякую
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лис, 2023 12:42
mustbe написав: Evgeny написав:DmitryZP Ну ви ж розумыэте що в банку здоровий глузд звыльнився ? 
Да, это тупо и несправедливо. Но это тема совсем не этой ветки, а соседней - "Финмониторинг"
может, имеет смысл потихоньку делать таблицу? Банк - сумма - и ссылки на посты с упоминаниями
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лис, 2023 12:57
Evgeny написав:Суворий та нещадний український фінмоніторінг. В банк приніс податкову декларацію про майновий стан за 2022 рок, яку вже перевірила податкова служба України. Но банку цього недостатньо. Він затребував ще документи про зняття цих коштів. Но цє ще не всє. Банк попередив що буде вважати сумму доходу на 20% менше, бо на думку фінмона банка, ці кошти мені потрібні на життєдіяльність. Алє і це ще не всє. Потім мене попередили що якщо в тебе за рік 4 рази закінчились депозит строком по 3 місяця, ты повинен дати підтвердження на всю сумму по одному і тому же депозиту за 4 рази. А імя цього видатного банка Рада банк. Здоровий глузд вийшов із чата
На мою думку, у Вас 4 помилки в слові ПУМБ
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 16 лис, 2023 13:01
ihorsic написав:Доброго дня всім! Хочу завтра відкрити депозит на 200к. Підкажіть будь ласка в який час данні в таблиці найактуальніші? Щоб вибрати банк ... Дякую
Якщо по закінченні отримати гривнею це одне, якщо поменше заробити і отримати валюту то інше, якщо поїздити двічі або тричі до відділення і на це є попит,всього ця таблиця не охоплює.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 16 лис, 2023 14:08
sens написав: ihorsic написав:Доброго дня всім! Хочу завтра відкрити депозит на 200к. Підкажіть будь ласка в який час данні в таблиці найактуальніші? Щоб вибрати банк ... Дякую
Якщо по закінченні отримати гривнею це одне, якщо поменше заробити і отримати валюту то інше, якщо поїздити двічі або тричі до відділення і на це є попит,всього ця таблиця не охоплює.
В мене питання набагато простіше. Коли оновлюються данні і стають актуальними на поточний день. А який банк я буду обертати сам виходячи з різних особистих міркувань.... Всім дякую
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лис, 2023 14:18
ihorsic написав:Коли оновлюються данні і стають актуальними на поточний день.
Банки-автоматы обновляются по регламенту: в рабочее время - раз в полчаса, в нерабочее - раз в час. Банки-неавтоматы - обновляются когда как, по мере поступления информации и моей загрузки
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Чет 16 лис, 2023 19:19
по юнексу на минской. Людей как в церкви на Пасху, приходят группами по 2-5 человек. Пока я оформлялся не менее 10 человек получили по 1300 долл. Доллары в кассе синие. Навязывают страховку за 100 грн, но все счета бесплатны и комиса нет. Всё виртуально, на руки не дают ничего, даже мой экземпляр договора.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 16 лис, 2023 20:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 16 лис, 2023 20:12
vitaliiangel написав:по юнексу на минской. Людей как в церкви на Пасху, приходят группами по 2-5 человек. Пока я оформлялся не менее 10 человек получили по 1300 долл. Доллары в кассе синие. Навязывают страховку за 10 грн, но все счета бесплатны и комиса нет. Всё виртуально, на руки не дают ничего, даже мой экземпляр договора.
Після вашого посту про будинок з 12 банків тут завжди Пасха) , у вас тільки про обмінники поблизу питав минулого разу.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 16 лис, 2023 20:42
vitaliiangel написав: sens написав:у вас тільки про обмінники поблизу питав минулого разу.
я там не нашёл адекватных обменок.
було б дивно якщо зі всіх відділень стояла одна велика черга в один ПОВ
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-