|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Вів 14 лис, 2023 19:52
Investor_K написав: Може, в різних віддіденнчх по різному?
я не могу физически объездить все отделения Киева, согласен что в разных отделениях по-разному, а на звонки в отделения иногда морозятся. Впустую тратить бенз тоже влом и в кассу бывает стоит очередь Inter написав:В Акорді перед тим, як давати в касу готівку під онлайн обмін 50к, спитав у менеджера і ще там поряд сиділа зам. начальника відділення: - які долари видаєте? Кажуть, що якщо в нашому відділенні відкривали рахунки/картки, тобто є клієнт цього відділення, то знайдемо нормальні. Якщо клієнт не нашого відділення, то тільки 96-99. Закинув гривню і через пару днів прийшов знімати. Спочатку хотіли 96-99 давати, але нагадав їм про їх обіцянку, впізнали мене, віддали більшість синіми і трохи 2003-2006.
У меня на карте лежат доллары, и их происхождение, 50к или 200к неизвестно, я сходу спрашиваю у кассира, что в наличии есть. Я просил их приберечь купюры от 2001 - сказали мы ничего не резервируем, просто видимо надо искать подход через шоколадку к завотделению
-
Krokodil
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 22:18
Krokodil написав:сказали мы ничего не резервируем, просто видимо надо искать подход через шоколадку к завотделению
шоколадки діяли десь в 80 - 90 х роках мин. століття. Зараз або корисні ділові зв`язки, або залишається чоловічий шарм, або сильне почуття гумору. Але останнє не всім таке дано, щоб сподобатися жінці. А шоколадок вона собі сотню купить.
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 15:23
ukrava24 написав:европром, 39,5233
И ноль человек очередь в 14:20 Самая классная работа менеджер банка. 2й день воздушная тревога вчера 3 часа сегодня 2 часа. Всё это время они где-то лазят, развлекаются, играют в покер, футбол и теннис. А зарплата капает.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 15 лис, 2023 16:09
Суворий та нещадний український фінмоніторінг. В банк приніс податкову декларацію про майновий стан за 2022 рок, яку вже перевірила податкова служба України. Но банку цього недостатньо. Він затребував ще документи про зняття цих коштів. Но цє ще не всє. Банк попередив що буде вважати сумму доходу на 20% менше, бо на думку фінмона банка, ці кошти мені потрібні на життєдіяльність. Алє і це ще не всє. Потім мене попередили що якщо в тебе за рік 4 рази закінчились депозит строком по 3 місяця, ты повинен дати підтвердження на всю сумму по одному і тому же депозиту за 4 рази. А імя цього видатного банка Рада банк. Здоровий глузд вийшов із чата
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Сер 15 лис, 2023 17:28
Evgeny спасибо. Радабанк из списка годных выччоркиваем. Не зря к ним даже на 19%-е депо очереди нет. При такой тенденции будет и их финмон и вся остальная клеркская шобла искать себе новую работу после введения ВА из-за потери вкладчиков. Кому нужны такие конвертдепозиты в мышеловке 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 17:36
Evgeny написав:Потім мене попередили що якщо в тебе за рік 4 рази закінчились депозит строком по 3 місяця, ты повинен дати підтвердження на всю сумму по одному і тому же депозиту за 4 рази.
Я й пишу про цю несправедливість: кошти зняті із депозита - підозрілі кошти, походження яких потрібно доводити. І це так працює в більшості банків і в Європі також.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 866 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 18:30
Дюрі-бачі написав:Я й пишу про цю несправедливість: кошти зняті із депозита - підозрілі кошти, походження яких потрібно доводити. І це так працює в більшості банків і в Європі також.
Серьёзно? И в большинства банков Европы на четырёх последовательных депозитах нужно приносить справку на общую сумму всех четырёх? Я бы с удовольствием почитал, как в Европе с этим народ живёт. Только, конечно, в теме Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)
-
moveton
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 689 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 15 лис, 2023 18:56
vitaliiangel написав: ukrava24 написав:европром, 39,5233
И ноль человек очередь в 14:20 Самая классная работа менеджер банка. 2й день воздушная тревога вчера 3 часа сегодня 2 часа. Всё это время они где-то лазят, развлекаются, играют в покер, футбол и теннис. А зарплата капает.
А я вот этого не могу понять почему банки не работают кассиры гуляют в банка людей не много а вот магазины аптеки в тривогу работают и там в разы больше народу нонсенс
-
sl2023x4
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лис, 2023 19:08
Evgeny написав:Суворий та нещадний український фінмоніторінг. В банк приніс податкову декларацію про майновий стан за 2022 рок, яку вже перевірила податкова служба України. Но банку цього недостатньо. Він затребував ще документи про зняття цих коштів. Но цє ще не всє. Банк попередив що буде вважати сумму доходу на 20% менше, бо на думку фінмона банка, ці кошти мені потрібні на життєдіяльність. Алє і це ще не всє. Потім мене попередили що якщо в тебе за рік 4 рази закінчились депозит строком по 3 місяця, ты повинен дати підтвердження на всю сумму по одному і тому же депозиту за 4 рази. А імя цього видатного банка Рада банк. Здоровий глузд вийшов із чата
І до чого прийшли? Розрив відносин? Це на яку суму обороту вони так збудилися?
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
|