|
Онлайн-покупка валюты в банках Украины |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 05 жов, 2023 00:22
10/9/9 написав: sergey_sryvkin написав:І кому вони будуть міняти, одне одному ?
Та да, навіщо зайві прокладки. Напряму, та й ще й онлайн, банк - вікна.
вспомнился фильм "Человеческая многоножка"
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1895 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 01:04
10/9/9 написав: citramon написав:курс на картинке правильный Даже наливал синими в крупном отделении, но неохотно. Хотят, чтобы клиент заказывал. Какой смысл заказа под валютообмен на послезавтра, если неизвестно какой будет курс через 2 дня, остается для меня загадкой
Тобто ви такі: - я хочу замовити валюту на валютообмін, щоб зробити валютообмін у вікні за рогом. А банк, вам: - ми БАНК, у нас ви можете здійснити валютообмін, валюта-гривня, гривня-валюта. А ви такі: - ви не розумієте, я хочу замовити валюту, щоб пізніше зробити валютообмін!  Те, що ви збираєтесь зробити валютообмін в іншому місці за кращим курсом, купити в банку, продати в обмінку, - це банк аж ніяк не обходить. Банк сам бажає заробити: зробити вам валютообмін і заробити на цьому. І якщо поглянути на всю цю історію збоку, чесно, виглядає як дурдом: коли вся країна бігає, і займається валютообміном. Рано чи пізно цей дурдом закінчиться. І валютообміном почнуть займатися ті, кому і належить: банки та фінансові установи з відповідною ліцензією.
Трошки не так Я клієнт банку і прийшов купити валюту, ні про яку обмінку за рогом мова не йде. А мені відповідають : "Cьогодні міняємо тільки клієнтам , які попередньо цю послугу замовили, вам можемо обміняти післязавтра " Навіщо мені така послуга, якщо я не знаю , який післязавтра в банку буде курс ?
-
citramon
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 жов, 2023 01:16
citramon написав:Я клієнт банку і прийшов купити валюту, ні про яку обмінку за рогом мова не йде. А мені відповідають : "Cьогодні міняємо тільки клієнтам , які попередньо цю послугу замовили, вам можемо обміняти післязавтра " Навіщо мені така послуга, якщо я не знаю , який післязавтра в банку буде курс ?
Предложение же не эксклюзивное. Тому, кто меняет не с целью наживы на курсовой разнице, может и интересно. Остальным не возбраняется отказаться. А что, уже реально так плохо? В более мирное время тоже в банках ни фига налички не было, но тогда обычной практикой было: "Бумаги нет, можем обменять на безнал, сохранить на текущем счёте и заказать бумагу для выдачи с него. Через несколько дней заберёте". Ну или просто отказ. Чтобы исключительно "запишем в очередь на обмен через два дня по тому курсу, который тогда будет" - такого не было.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Чет 05 жов, 2023 01:45
moveton написав:А что, уже реально так плохо? В более мирное время тоже в банках ни фига налички не было Ну или просто отказ. Чтобы исключительно "запишем в очередь на обмен через два дня по тому курсу, который тогда будет" - такого не было.
подтверждаю таку дичь Аваля. Сам в шоке.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1895 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 07:35
Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив?
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 жов, 2023 08:14
1finanсier написав:Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив?
Піреус також попустило. Чекати 30 днів не треба. Але валюту віддають через 8 днів після покупки.
-
Ltava
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 жов, 2023 08:21
Коллеги, А какой набор нужно иметь в ТАСе и как быстро выдают? И меня в тас2ю грн подтягивает только верку, хотя есть еще Б5, а дол предлагает открыть виртуалку, хотя не видит имеющуюся долларовую азур
-
la9
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 жов, 2023 08:42
Ltava написав: 1finanсier написав:Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив?
Піреус також попустило. Чекати 30 днів не треба. Але валюту віддають через 8 днів після покупки.
Це у Ідеї таке, чи у Піреусі?
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 жов, 2023 08:53
1finanсier написав: Ltava написав: 1finanсier написав:Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив?
Це у Ідеї таке, чи у Піреусі?
Идею попустило. То что написал(а) Ltava касается "пирата". У идеи другая фича - по крайней мере в регионах нада заказывать валюту в отделении и ждать когда привезут (от 3 дней до двух недель).
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 448 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 жов, 2023 09:03
WallNutPen Київ, Ідея теж треба чекате, десь 5 днів.
-
Snower
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
|