| 

|   | Онлайн-покупка валюты в банках Украины | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.

Додано: Сер 04 жов, 2023 23:22 

10/9/9 написав:  sergey_sryvkin написав: І кому вони будуть міняти, одне одному ? 
 Та да, навіщо зайві прокладки. Напряму, та й ще й онлайн, банк - вікна.
  вспомнился фильм "Человеческая многоножка" 

flysoulfly

Повідомлень: 6009З нами з: 13.01.09Подякував: 1913 раз.Подякували: 330 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 05 жов, 2023 00:04 

10/9/9 написав:  citramon написав: курс на картинке правильный Даже наливал синими в крупном отделении, но неохотно. Хотят, чтобы клиент заказывал. Какой смысл заказа под валютообмен на послезавтра, если неизвестно какой будет курс через 2 дня, остается для меня загадкой
 Тобто ви такі: - я хочу замовити валюту на валютообмін, щоб зробити валютообмін у вікні за рогом. А банк, вам: - ми БАНК, у нас ви можете здійснити валютообмін, валюта-гривня, гривня-валюта. А ви такі: - ви не розумієте, я хочу замовити валюту, щоб пізніше зробити валютообмін!  Те, що ви збираєтесь зробити валютообмін в іншому місці за кращим курсом, купити в банку, продати в обмінку, - це банк аж ніяк не обходить.  Банк сам бажає заробити: зробити вам валютообмін і заробити на цьому. І якщо поглянути на всю цю історію збоку, чесно, виглядає як дурдом: коли вся країна бігає,  і займається валютообміном. Рано чи пізно цей дурдом закінчиться. І валютообміном почнуть займатися ті, кому і належить:  банки та фінансові установи з відповідною ліцензією.
 Трошки не так Я клієнт банку і прийшов купити валюту, ні про яку обмінку за рогом мова не йде. А мені відповідають : "Cьогодні міняємо тільки клієнтам , які попередньо цю послугу замовили, вам можемо обміняти післязавтра " Навіщо мені така послуга, якщо я не знаю , який післязавтра в банку буде курс ? 

citramon

Повідомлень: 798З нами з: 30.07.13Подякував: 31 раз.Подякували: 76 раз. 

Профіль

Додано: Чет 05 жов, 2023 00:16 

citramon написав: Я клієнт банку і прийшов купити валюту, ні про яку обмінку за рогом мова не йде. А мені відповідають : "Cьогодні міняємо тільки клієнтам , які попередньо цю послугу замовили, вам можемо обміняти післязавтра " Навіщо мені така послуга, якщо я не знаю , який післязавтра в банку буде курс ?
 Предложение же не эксклюзивное. Тому, кто меняет не с целью наживы на курсовой разнице, может и интересно. Остальным не возбраняется отказаться. А что, уже реально так плохо? В более мирное время тоже в банках ни фига налички не было, но тогда обычной практикой было: "Бумаги нет, можем обменять на безнал, сохранить на текущем счёте и заказать бумагу для выдачи с него. Через несколько дней заберёте". Ну или просто отказ. Чтобы исключительно "запишем в очередь на обмен через два дня по тому курсу, который тогда будет" - такого не было. 

moveton

Повідомлень: 6094З нами з: 23.03.18Подякував: 78 раз.Подякували: 753 раз. 

Профіль

3

7

Додано: Чет 05 жов, 2023 00:45 

moveton написав: А что, уже реально так плохо? В более мирное время тоже в банках ни фига налички не было  Ну или просто отказ.  Чтобы исключительно "запишем в очередь на обмен через два дня по тому курсу, который тогда будет" - такого не было.
 подтверждаю таку дичь Аваля.  Сам в шоке. 

flysoulfly

Повідомлень: 6009З нами з: 13.01.09Подякував: 1913 раз.Подякували: 330 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 05 жов, 2023 06:35  Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив? 

1finanсier

Повідомлень: 1085З нами з: 02.09.19Подякував: 378 раз.Подякували: 71 раз. 

Профіль

Додано: Чет 05 жов, 2023 07:14 

1finanсier написав: Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив?
 Піреус також попустило. Чекати 30 днів не треба. Але валюту віддають через 8 днів після покупки. 

Ltava

Повідомлень: 115З нами з: 12.07.10Подякував: 48 раз.Подякували: 19 раз. 

Профіль

Додано: Чет 05 жов, 2023 07:21 

Коллеги, А какой набор нужно иметь в ТАСе и как быстро выдают?И меня в тас2ю грн подтягивает только верку, хотя есть еще Б5, а дол предлагает открыть виртуалку, хотя не видит имеющуюся долларовую азур

la9

Повідомлень: 2772З нами з: 02.07.09Подякував: 549 раз.Подякували: 98 раз. 

Профіль

Додано: Чет 05 жов, 2023 07:42 

Ltava написав:  1finanсier написав: Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив?
 Піреус також попустило. Чекати 30 днів не треба. Але валюту віддають через 8 днів після покупки.
 Це у Ідеї таке, чи у Піреусі? 

1finanсier

Повідомлень: 1085З нами з: 02.09.19Подякував: 378 раз.Подякували: 71 раз. 

Профіль

Додано: Чет 05 жов, 2023 07:53 

1finanсier написав:  Ltava написав:  1finanсier написав: Панове, Ідею попустило стосовно їхніх "30 днів"? Можна йти робити обмін, якщо у кінці минулого місяця вже робив?
 Це у Ідеї таке, чи у Піреусі?
 Идею попустило. То что написал(а) Ltava касается "пирата". У идеи другая фича - по крайней мере в регионах нада заказывать валюту в отделении и ждать когда привезут (от 3 дней до двух недель). 

WallNutPen

Повідомлень: 1479З нами з: 08.06.20Подякував: 42 раз.Подякували: 461 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 05 жов, 2023 08:03 

WallNutPen Київ, Ідея теж треба чекате, десь 5 днів.

Snower

Повідомлень: 215З нами з: 17.12.22Подякував: 8 раз.Подякували: 15 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 2273 | 554850 | Пон 11 сер, 2025 20:36Hotab
 |  
      | 
         | 6 | 12587 | Сер 08 лис, 2023 15:47sens
 |  
      |