Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 139140141142
Повідомлення Додано: Пон 17 лис, 2025 01:50

moveton написав:
  UA написав:Мене всеж таки цікавить БУ комірки LiFePO4 (які в більшості українців) працють? чи не дуже?

Не понятен вопрос. Любой аккум после первого же подключения к чему-то ставится б/у. Работает. С возрастом и количеством проделанных циклов, разумеется, ёмкость падает. Может и совсем банка из строя выйти. Я так одну говносборку уже выкинул. С какой скоростью идёт ухудшение зависит от качества банки. Я не знаю какого они качества у большинства.

А ремонт зарядных станций - это вообще не про аккумы должно бы быть. Хотя может у него и услуга замены акка есть и так популярна, чтобы квартиру покупать. Но зарядная станция - это частный случай UPS, а раньше мастера по их ремонту не так, чтобы олигархически зарабатывали.

Більшість прямокутний LiFePO4 комірок в Україні це глибоке БУ десь 2015-2018 років випуску яке зняли з парохода чи літака відправили в Китай на утилізацію, де перепакували в яскраву сині плівку, приварили точечною сваркою нові шпильки для болтів та продали.
В зарядній станції може вилитіти запчастина за 50 центів, а за ремонт візьмуть половину вартості станції, це якщо клієнт гарно кланявся перед майстром і згоден почекати в черзі пару місяців.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2369 раз.

Профіль

1
2
1
Повідомлення Додано: Пон 17 лис, 2025 07:29

UA написав:[
Більшість прямокутний LiFePO4 комірок в Україні це глибоке БУ десь 2015-2018 років випуску яке зняли з парохода чи літака відправили в Китай на утилізацію, де перепакували в яскраву сині плівку, приварили точечною сваркою нові шпильки для болтів та продали.
.

Зображення
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2537 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Пон 17 лис, 2025 09:31

Re: Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

UA написав:
  moveton написав:
  UA написав:Це правда?
https://www.youtube.com/shorts/NI3PNw89rP0

Он там даже единицы выдержать не может. Если у него инвертор потребляет 50 Вт в час, значит инвертор у него на 7.2 кВт/ч, а не 7.2 кВт. Про потери в 20% на инвертировании правда.

Ну так LiFePO4 слід залишати 20%, а не 5% як він каже.
Мене всеж таки цікавить БУ комірки LiFePO4 (які в більшості українців) працють? чи не дуже?
Чому питаю. Дзвонить мені колишній орендар в дешевому сегменті (майстер по ремонту ноутбуків та ін. ) та питає про купівлю 3к квартири з ремонтом в популярному районі... Маючи уявлення про його доходи питаю - Ти в ТЦК влаштувався?
Каже на ремонті зарядних станцій піднявся...
А ви їх продавали, чи звідки у вас оцінка, що 90% це б/в?
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8269 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 17 лис, 2025 11:25

Faceless написав:
UA написав:Ну так LiFePO4 слід залишати 20%, а не 5% як він каже.
Мене всеж таки цікавить БУ комірки LiFePO4 (які в більшості українців) працють? чи не дуже?
Чому питаю. Дзвонить мені колишній орендар в дешевому сегменті (майстер по ремонту ноутбуків та ін. ) та питає про купівлю 3к квартири з ремонтом в популярному районі... Маючи уявлення про його доходи питаю - Ти в ТЦК влаштувався?
Каже на ремонті зарядних станцій піднявся...
А ви їх продавали, чи звідки у вас оцінка, що 90% це б/в?

При першому та другому блекаутах продавав.
призматичні (прямокутні) так, абсолютна більшість перепаковане БУ.
Код на комірці теж підробляють.

Зайшов на сайт українського постачальника з іменем
По всім позиціям заоізофофата - Немає на складі
Лише перемички є.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2369 раз.

Профіль

1
2
1
  #<1 ... 139140141142