Це жах
Жах що нас Веталь залишив на оце все
|
|
![]() Re: Психологія та саморозвитокЦе жах
Жах що нас Веталь залишив на оце все ![]() У першій дівчиськи окрім футболки є ще харизматичні погляд та посмішка, цікава біжутерія зачатки інтелектуальної харизми Я гадаю це все ж таки якось корелює з завявленими на футболці вподобаннями, хоча б я волів бачити щось менш банальне А ось цицяста здається-- цілком покладається на дари природи, і не дуже вмотивована розвивати інші фічі, навіть сигнал не здатна послати в інсту як перша. Тому жарт для мне не очевидний У рокерш\металісток на стику 90х-нульових були зовнішні переваги покруче тішоток - шкіряні щільно облягаючі штани, ошійники, напульсники, мкіяж Потім це все баналізувала субкультура т.з. "готів" ну і рок перестав бути музикою розділу, протесту . є приколи де пісні "громадянської оборони","сектору назу" виконують симфонічні оркестри про усілякі мелодік-металіки і говорити годі Десь після 25 я трохи наївся не- та полу- формалками, і шкодую що до того часу іноді нехтував цицястими\жопастими з яскраво вираженою "Інь" що воно краще , чистий Їнь чи розбавлений харизмою та ексцентрикою, наскільки чоловік має формувати світогляд жінки, а наскільки сприймати як є - питання відкриті I used to love her, but I had to kill her 🤘 ![]() Re: Психологія та саморозвитокМузыка хорошая
Но не моя. Давай я свою сюда кину, антикварную, крафтовую, а ты рихтанёшь клипец шоб его видно было.
|
|