Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 721722723724725>
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 09:38

Успіх написав:Що саме і чому йому замкнуло в голові?
Чи на це відповісти може тільки його лікар, які вів його справу?

диагностика эмоциональной сферы за 15 минут даст ответ. Врачи таким не занимаются. Все патологии можно разделить на задержки (развития), искажения и дефициты. У него скорее всего искажения или дефициты. Что именно привело к таким состояниям копать нет смысла, психика это процесс и фарш обратно в мясо не перекрутишь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 вер, 2025 09:40, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3506 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 09:39

Сибарит написав:
  Успіх написав:агресію в правильне русло?

У агрессии не может быть правильного русла. Любая агрессия - зло.

И уж тем более, не может быть правильного русла у агрессии психа. Никому не ведомо, кого он видел в тот момент перед собой.

Долярек пробує направити торнадо на ВЕС .
А ще йому в старших класах школи, куди він не дійшов, не сказали, що «негр» слово расистське, і він сам, 8-класний, не розумніший багатьох темношкірих.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2491 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:15

Трилер з аеродинаміки, або пропелерний "Е-ге-гей"!

— Приголомшливо! - здивувався Малюк. - Але дозвольте! Адже ви летіли з позитивним тангажем.
— Чого? — Карлсон відкрив рота від несподіванки і мало не подавився.
— Ну... Ви летіли головою вгору, трохи нахилившись уперед. При цьому пропелер мав тягнути вас нагору і назад. Чому ж ви летіли вперед, а не назад?
— А чи можна подивитися на ваш пропелер?"
— Звісно. - Карлсон розвернувся.
— З глузду з'їхати! Я так і думав, - сказав Малий, оглянувши пропелер.
— Що, добрий пропелер? — задоволено спитав Карлсон.
— То я й думав, що це не пропелер, — сказав Малий. — Пропелер не міг би так працювати, бо ваша спина екранувала б основний потік повітря, і вся енергія витрачалася б на створення турбулентності.
- Гей, ти чого? - Карлсон надувся. — Це найкращий у світі пропелер!
— Не гнівайтеся! Звісно, ​​це чудовий пропелер! — квапливо сказав Малий. — Тільки це не зовсім пропелер.
У нього дуже цікава система перекосу лопатей. Вектор тяги лежить у площині обертання, а точка застосування сили зміщена вліво. Таким чином, підйомна сила спрямована від ніг до голови, вздовж спини, а не перпендикулярно, як я спочатку подумав. А точка докладання сили зміщена вліво - тому що вона діє на ті лопаті, які в даний момент рухаються вниз.
— Ти чого лаєшся? - образився Карлсон. - Теж мені, фахівець знайшовся."
— Ну, звичайно! — Малюк ляснув себе по лобі.
Але, схоже, гамільтонів підхід тут буде набагато наочнішим. Головне, зуміти записати це, а далі...
— Ти, мабуть, збирався розповідати мені казку! - знову надувся Карлсон.
— Ну, ви знову образилися! — засмучено сказав Малий. — Просто мені здається, що такий пропелер, як у вас, неминуче викличе додатковий обертальний момент.
У вас немає хвостового гвинта, як у вертольота. І вас вестиме вбік за курсом. Я ніяк не можу зрозуміти, як ви компенсуєте цей момент. Він повинен розвертати вас, і в якийсь момент ви неминуче впадете у штопор.
— Стривай! Я зрозумів! Я все зрозумів! — вигукнув Малюк, кидаючись до вікна.
— Ну, що ти зрозумів? - спитав Карлсон, бухнувшись на диван. — Що гостей треба розважати, а не нести всякої нісенітниці?
— Я зрозумів, як ви компенсуєте це обертання! - крикнув Малюк.
— Ви в польоті весь час махаєте рукою. На цю виставлену убік руку тисне потік повітря і та бореться із обертанням.
Щоб летіти, ви маєте весь час махати рукою.
Карлсон дуже розлютився.
— Знову ти за своє! - похмуро сказав він. — Нічого я нікому не винен! Я махаю всім рукою і кричу «Е-ге-гей!», тому що я веселий і привітний чоловік у розквіті сил.
Але таким занудам, як ти, я навіть махати рукою тепер не буду.
— Якщо моя теорія вірна... — почав Малий, але Карлсон уже вилетів у вікно.
Малюк побачив, як Карлсон, набираючи швидкість, рефлекторно смикнув правою рукою, але стримався. Тут його повело убік. Він спробував виправитися і знову мало не махнув правою рукою, але негайно схопив її лівою і притис до тулуба. Карлсона повело сильніше, і раптово розвернуло боком до напрямку польоту. Він здався і замахав рукою, але було пізно.
Потік повітря перевернув його, і, безладно перекидаючись, Карлсон полетів униз.
— Су-у-к-а-а-а-а-а! — долинув до Малюка останній крик Карлсона, і він побачив, як Карлсон на повній швидкості врізався в бетонний стовп, прокотився по землі і нерухомо завмер, розкинувши руки та ноги. Навколо його голови розпливалася велика кривава пляма.
Малюк зітхнув і повернувся до книжки. Але йому знову не дали спокійно почитати.
— Малюк! - пролунав голос тата. Малюк обернувся.
— Малюк, це ти брав гідродинаміку Ландау та Ліфшиця? — м'яко спитав тато, заходячи до кімнати.
— Вона стояла на полиці і затуляла собою пляму на шпалерах, а тепер її нема.
— Це я, я поклав її на тумбочку, — прошепотів Малий.
— Мені було не дістатись, щоб поставити її назад на полицю.
— Малюк, Малюк. — Тато лагідно поплескав Малюка по голові. — Ну, навіщо ти береш такі книжки? Все одно ти ще до них не доріс! І картинок у ній майже нема.
— Все одно я нічого не зрозумів, — збрехав Малюк.
— Звісно, ​​не зрозумів. Адже для цього треба багато вчитися, спочатку в школі, потім в інституті — а ти поки що лише у першому класі... "
flyman

Подякував: 1610 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:21

Успіх написав:............
Так от, питання наступне - чому такі "покидьки суспільства" НІКОЛИ(?) не направлять свою агресію в правильне русло?
..........
А кто определит правильное русло?
Вот убили в тех же США Кирка.
Это правильное русло или нет?
ЛАД
2

Подякував: 5354 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 10:43

ЛАД написав:
  Banderlog написав:Джерело: Instagram https://share.google/c2bqN5n74NIiq9s04

Не понял.
Смысл?
терапія для дітей з рас.
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 11:26

допрос при аренде квартиры. улыбнуло как хозяйку заинтересовала название компании как будто она все компании знает и образование, как будто одни вузы выпускают хороших арендаторов, а другие плохих. На самом деле ей ниже спины и то и другое она оценивает адекватность по каким то своим схемам. Её резко заинтересовало что разглашать название компании нельзя. Если бы соврал, что оба работают в местном атб вопросов бы было меньше. Допрос с пристрастием продолжался и за кадром, в итоге им в аренде отказали.

Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 вер, 2025 11:30, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3506 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 11:27

Hotab написав:
  Сибарит написав:
  Успіх написав:агресію в правильне русло?

И уж тем более, не может быть правильного русла у агрессии психа. Никому не ведомо, кого он видел в тот момент перед собой.

А ще йому в старших класах школи, куди він не дійшов, не сказали, що «негр» слово расистське, і він сам, 8-класний, не розумніший багатьох темношкірих.

Негр - слово испанское.
А вот последняя фраза - это уже расизм.

ЗЫ я не обижусь, если меня станут обзывать бланком.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6478 раз.
Подякували: 21648 раз.

Профіль

133
82
38
2
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 12:18

Banderlog написав:
  ЛАД написав:
  Banderlog написав:Джерело: Instagram https://share.google/c2bqN5n74NIiq9s04

Не понял.
Смысл?
терапія для дітей з рас.

Это я понял.
А такая терапия помогает?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 12:22

Сибарит написав:
  Hotab написав:
  Сибарит написав:............

Негр - слово испанское.
А вот последняя фраза - это уже расизм.

ЗЫ я не обижусь, если меня станут обзывать бланком.

Тоже вопрос к филологам, почему слово негр в США стало оскорблением?
Не знаю, темнокожий тоже?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 16 вер, 2025 12:39

Re: Психологія (вже так розжував, що далі нема куди!)

Сибарит написав:Никому не ведомо, кого он видел в тот момент перед собой.
Тут - так.
Може йому якась колишня привиділась, з якою він мав конфлікт і ненавидів її.
Версій може бути багато.
  Сибарит написав:У агрессии не может быть правильного русла. Любая агрессия - зло.

И уж тем более, не может быть правильного русла у агрессии психа.
Ну тут, напевно, мені треба було написати в лапках "правильне" русло. Але ж я думаю, що і так всі зрозуміли?(лише Хотаб ліпить з себе дурня, як завжди)

Я ж, навіть, спецом навів приклади для кращого розуміння - пуйло, ківа...
Так, вбивство - це зло в будь-якій обгортці... Але!!!
Але тут знову ми можемо повернутись до задачі з вагонетками😁
І тепер в задачі на рейсах буде прив'язаний пуйло, чи ківа... чи ще якийсь чиновник(суддя/прокурор/мер - підставляйте, кого хочете😁), який зробив дуже погано для того, чи іншого народу/пересічних...

Тож ще раз)) - чому умовний псих/напів псих/частково псих, чи просто з якимись тими, чи іншими відхиленнями... - не кинеться під кортеж з вибухівкою, чи десь з "узі" не відкриє вогонь по тому, чи іншому чиновнику?(як от типу по Парубію - тільки тут відкрили вогонь по відносному добряку, а треба навпаки) ;)
  Wirująświatła написав:диагностика эмоциональной сферы за 15 минут даст ответ. Врачи таким не занимаются. Все патологии можно разделить на задержки (развития), искажения и дефициты. У него скорее всего искажения или дефициты. Что именно привело к таким состояниям копать нет смысла, психика это процесс и фарш обратно в мясо не перекрутишь.
Але ж такі випадки мали б розглядати/вивчати службові психологи(в поліції), щоб інший раз НЕ випускати на волю таких людей з отаким відхиленням(коли дослідять/вивчать, що то було за відхилення)
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 16 вер, 2025 12:47, всього редагувалось 2 разів.
Успіх

Подякував: 289 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 721722723724725>
Форум:
+ Додати
    тему