а що ще сказати, якщо аргументів немає?

визнати помилку - це не для ЛАДа. радянська школа - викручуватися та брехати до останнього. останнім часом й російська. два в одному

|
|
![]()
ти довго напружувався, щоб завдати зв'язне питання? ![]() ![]() дивись, якщо ти вирішив мене спіймати, що я не можу назвати точну дату розвалу - так це ніхто не може, модна лише вгадати. з історії - в 1986 думки про розвал срср вважалися маргінальними - пройшло п'ять років. в Румунії можете почитати, як раптово все почалося. Раша деградує - шаленими темпами. які ознаки? по-перше економіка та фінанси - про дефіцит бюджету вже всі знають, й всі заначки вже майже закінчились - лишились лише накопичення населення та власне друкарський станок. насправді він працює й так, але є різниця між емісією рублів під всі ці фонди та просто емісією. витрачати на війну 30-40% бюджету - це не зміг навіть срср. так ми витрачаємо 50% - але нам закривають ці 50%, на відміну від Раші - де все - за свої. про кризу цілих галузей вже теж багато чули - вугільнодобувна промисловість, металургія, машинобудування. про газ взагалі мовчимо - там все просрали. нафта - продаж по демпінговим цінам, а сучасних технологій видобування немає - санкції. тобто країна йде в прірву. але завдяки особливостям автократії поточний лідер впевнено туди крокує, бо схожі підхід після мене будь-що. й все це заради чого? заради Донбасу, який майже знищено - й ресурсів відновити просто немає? це багато хто розуміє, хоча поки публічно й не кажуть. та й взагалі хто скаже - одні й ті ж обличчя у владі останні 25 років, там тотальна консервація влади - губернаторами охоронців призначають а чим це закінчиться - оце цікаво. варіантів багато. зараз більш можливий заколот еліт - табакерка або інші варіанти. он Туркменбаші - серцевий напад в 66 років, кажуть через кілька місяців після обслідування в німецькій клініці - а особистий лікар спочатку хоронить, а потім стає наступним ханом - буває ![]() ще варіанти подій - а як себе поведе Чечня, коли дотації припинять? та й взагалі, хто там буде керувати? я не вірю в адама, не зважаючи на всі його медалі, - не втримає владу? Саха-Якутія - оце цікаве місце. там зосереджені дуже великі поклади всіх багатств Раші, а мешкає 1 млн людей (з яких якутів десь 50%). якби їх видобували ті ж американці, якути напевне жили б як в ОАЕ. самі вони звісно нічого не зможуть - але можуть допомогти інші вузькоокі шахтарі - як на Донбасі в 2014 - цей ящик Пандори вже відкрито. але це очевидні місця - а що насправді вибухне - ніхто не знає. можна сказати напевне - вибухне. бо повторюсь, країна не розвивається, а деградує дуже швидко. не надто складно? не зовсім психологія - але трошки політології-соціоекономіки ![]() ps прохання не витирати, а перенести - хоча б в Економіку простим словами. бо речі очевидні, але не всім - тому ці зрадофіли й вилазять - звісно окрім тих, хто на ставці ![]()
я - талиб, выше этой запуганной суеты запутавшихся в самообмане людишек, добровольно согласившихся быть топливом в мировом пожаре был бы как они - не имел бы и того что есть был бы смелее - основал бы всемирный халифат и тысячелетнюю династию
но это точно не про сморчка в френче, он не осмелился даже ни одной книги прочитать и указать шпане на ее место, будучи президентом с 73% поддержки ![]() Re: Психологія та саморозвитокГенетическими потомками Чингисхана являются миллионы мужчин по всему миру, как следует из генетических исследований, показывающих, что около 8% мужчин на территории бывшей Монгольской империи имеют его Y-хромосому. А духовное наследие даже перебралось в голливудское фегнтези, где в Конан-Варваре Шварц цитировал "Ясы" Чингиз-хана. Духовное я считаю важней чем генетическое. С т.з. тысячелетнести - в Италии есть влиятельные семьи возводящие генеалогию к патрициям Древнеримской Республики Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 12 жов, 2025 13:46, всього редагувалось 1 раз.
|
|