|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:05
Banderlog написав: Wirująświatła написав: Banderlog написав:Якщо ваша безоціночна метода дозволяє добитись кращої успішності ніж в совковій системі... докажіть
зачем? Какая мотивация мне кому то что то доказывать?
а яка мотивація у вас ламати працюючу систему і міняти її на якусь єресь під якою нема доказатєльної бази?
НИКАКОЙ. Я ее и не ломаю, в педагогику не рвусь, работать в школе не хочу, о чем 300 раз писал. Есть кое какие идеи я их высказываю для обсуждения. Если людей всё устраивает зачем что то менять? Взять того же фейслеса, ни разу не помню что бы его что то не устраивало. Счастливый человек в идеальном мире.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2525 раз.
- Подякували: 3508 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:15
Wirująświatła написав: Banderlog написав: Wirująświatła написав:---------------------------- BanderlogЯкщо ваша безоціночна метода дозволяє добитись кращої успішності ніж в совковій системі... докажіть ---------------------------- зачем? Какая мотивация мне кому то что то доказывать?
а яка мотивація у вас ламати працюючу систему і міняти її на якусь єресь під якою нема доказатєльної бази?
НИКАКОЙ. Я ее и не ломаю, в педагогику не рвусь, работать в школе не хочу, о чем 300 раз писал. Есть кое какие идеи я их высказываю для обсуждения. Если людей всё устраивает зачем что то менять?
Никакая новая идея не принимается сходу на ура. Её надо пробивать. Зачем-то вы же её высказали здесь. Может, мы отсталые люди, чего-то не понимаем. Объясните, докажите. Может, убедите нас и получите группу поддержки. А так... Я прокукарекал, а там хоть не рассветай. На костёр вас точно не оправят, не те времена.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4867 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:16
Wirująświatła написав:Взять того же фейслеса, ни разу не помню что бы его что то не устраивало. Счастливый человек в идеальном мире.
Аж самому за себе радісно стало
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8257 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:20
ЛАД написав:На костёр вас точно не оправят, не те времена.
Вы неисправимый оптимист 😁 А я что-то уже не уверен, что времена могут чем-то существенно отличаться.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6487 раз.
- Подякували: 21661 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:22
Wirująświatła написав:НИКАКОЙ. Я ее и не ломаю, в педагогику не рвусь, работать в школе не хочу, о чем 300 раз писал. Есть кое какие идеи я их высказываю для обсуждения. Если людей всё устраивает зачем что то менять? Взять того же фейслеса, ни разу не помню что бы его что то не устраивало. Счастливый человек в идеальном мире.
для чого Ви домішуєте в розмову інших людей? Ввечері Лада зараз Фейслеса? Ідеї провіряються першзавсе практикою. я пишу що кращої успішності досягають іншими методами. Якщо Вам цікаво то можно знайти педагогічні напрацювання вчителів чиї вихованці ставали переможцями республіканських олімпіад. Я особисто знайомий з одним з таких ВЧИТЕЛІВ... сподіваюсь він іще живий. Ваші доводи за вашу ідею тільки бо у вас є мнєніє. Питаю чим воно підкріплене? Чи зараз воно не надо? Кожен має право на власне мнєніє?)))
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:29
Сибарит написав: ЛАД написав:На костёр вас точно не оправят, не те времена.
Вы неисправимый оптимист 😁 А я что-то уже не уверен, что времена могут чем-то существенно отличаться.  особисто я проти палити пана психолога, він любопитний екземпляр  даж часом іде на діалог, окрім того, що обзиває все совковими пережитками) говорить тож понятною мовою а не на молодьожном слензі.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:39
Banderlog написав:Якщо Вам цікаво то можно знайти педагогічні напрацювання вчителів чиї вихованці ставали переможцями республіканських олімпіад. Я особисто знайомий з одним з таких ВЧИТЕЛІВ... сподіваюсь він іще живий.
Я теж знайомий, як переможець республіканських олімпіад 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8257 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:44
Faceless написав:Banderlog написав:Якщо Вам цікаво то можно знайти педагогічні напрацювання вчителів чиї вихованці ставали переможцями республіканських олімпіад. Я особисто знайомий з одним з таких ВЧИТЕЛІВ... сподіваюсь він іще живий.
Я теж знайомий, як переможець республіканських олімпіад 
То розкажіть пану Психологу про методу. Поки буйствующий філософ не розрушив всю сістєму.)
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 жов, 2025 02:50
Сибарит написав: ЛАД написав:На костёр вас точно не оправят, не те времена.
Вы неисправимый оптимист 😁 А я что-то уже не уверен, что времена могут чем-то существенно отличаться.
Так я в этом как раз уверен, что времена не сильно отличаются. Возможно, это тоже проявление оптимизма? Но сжигание на костре сегодня всё же не практикуется.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4867 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 15 жов, 2025 03:07
ЛАД написав:Так я в этом как раз уверен, что времена не сильно отличаются. Возможно, это тоже проявление оптимизма? Но сжигание на костре сегодня всё же не практикуется.
врємєнно. Сталін тож смертну казнь відміняв) З часів французької революції в умах є ідея про досконалість первісного суспільства. Про дикарський рай в який приходять хижаки конкіскадори і все паплюжать, навязуючи мораль і костри інквізиції) реформатори хотять повернутись, стати вільними як індіанці, а можливо навіть як макаки))) Без кострів з цим боротись ще не навчились
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1