|
|
![]() Re: Психологія та саморозвитокТрохи схоже, теж мала дитина на тесті (у психолога чи перед школою якийсь):
- Що потрібно, щоб машина їхала? (Бензин, двигун, руль, колеса,...) Дитина: - Тормоза! - Чому? - А тато вчора казав, що не поїдемо нікуди бо тормозів нема. Тупий? Якщо тест приймає адекватна людина, це одне. А якщо звичайний тест на компі (або паперовий), який обробляється автоматично за кількістю "правильних" відповідей? І часто вже і не людиною. ![]() Ну ось ніяк не второпаю, чому 2 вови? Чи я чогось не знаю? Невже це український вова таки напав першим й тоді Україна - країна-агресор? Україна начеб-то робить все щоб просто вижити. Чи треба було 22 лютого скласти зброю й розгорнути червоний килимок від кордону до центру Києва? Не розумію. Я ніколи не починав бійки першим. Й якщо можно уникнути фізичного насилля, то я використовую кожен шанс. Але якщо все, почалося, й я бачу, що іншого виходу нема, то що залишається крім як захищатися? Лягти й чекати коли тебе заб"ють до смерті? ![]() Re: Психологія та саморозвитокУкраїнський вова поліз туди де його духу взагалі не повинно було бути а потім спасував перед футбольною шпаною, яка не те що будки собачої не збудувала, клей по підвалах нюхала до того як її у герої нації призначили помилка за помилкою, перфоманси у овальному кабінеті, хамські випади по всіх векторах замість дипломатії якщо ви такий лояльний до українського істеблішменту - чому втекли, чому не захищаєте праву справу ?
|
|