|
Покупка і продаж платини |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські метали: золото, срібло, платина, паладій. Курс і ціна золота, срібла та платини, скупка золота, купівля та продаж срібла в злитках і брухт. Ціна золота - Купівля / Продаж
Додано: Суб 17 тра, 2025 22:37
Добрий день, На форумі я новий, але слідкую десь з року 2009.. Тобто, знаю про цей форум вже років 16. Питання в мене наступне. Як можна помітити, зараз платина дуже просіла в ціні порівняно з золотом. Це дійсно історичний момент. Тому в мене виникло питання, а чому б не вікласти на довгострок? Не буду тут писати про рівні покупки і т д.. Запитаю наступне.
Я з Дніпра. Почав цікавитись... Платину зараз можна купити по 50 долл за грам. Але ніхто її обратно не викупляє, я реально шукав місця, де її продати - немає! Тут на форумі у заявках на покупку-продаж металів також немає платини. Чому так? Її реально взагалі продати? Маржа, мабуть, буде дуже велика, так?
-
marktwen2018
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2025 09:54
marktwen2018 Не берите дурного в голову. Покупать с наценкой более 50% от биржи - безумие. А близко к бирже ее не найти сколько нибудь значимое количество. Неуловимый Джо неуловим потому, что никому не нужен. А по поводу дешевизны - могу рассказать поучительную историю. Когда золото было 1300 а платина 1000 один мой знакомый на долгосрок вместо золота купил платины. Решил что он самый умный. Ведь еще недавно, в 2008 году платина была в 2,5 раза дороже золота - скоро вернется обратно. Прошло 10 лет - платина еще немножко упала, а не купленное золото выросло на 2000 долларов за унцию.
-
jabba
-
-
- Подякував: 367 раз.
- Подякували: 370 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2025 14:44
jabba Ось я якось також став притримуватись такої думки.... дякую Вам. Краще почекати падіння золота
-
marktwen2018
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 тра, 2025 11:10
marktwen2018 я у вас куплю платину по бирже если банковская, даже без упаковок и погнутую как попало. но действительно платина так себе инвестиционный актив, наценка там везде конская на слитки, ну 50 конечно жлобство, но даже по 35-36, как в хороших местах, это шляпа. jabba платина это еще такое, а сколько людей держат килограммы палладия, купленного по 60-80 за грамм, думая, что они дофига ынвесторы 
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
1