Voll_ССВ написав:Люди, підкажіть-но, якщо закінчується депозит, пишеться заява на повернення,але банк-шахрай від мого імені відкриває депозит на вимогу як тоді відбувається виплата при тимчасовій адміністрації? впершу чергу чи та як вклад без строку дії то аж при банкрутстві?
У вас в брокбизнесе заканчивается депозит??
Ні, просто думаю що люди тут продвинуті і у курсі всіх справ....
Voll_ССВ написав:Люди, підкажіть-но, якщо закінчується депозит, пишеться заява на повернення,але банк-шахрай від мого імені відкриває депозит на вимогу як тоді відбувається виплата при тимчасовій адміністрації? впершу чергу чи та як вклад без строку дії то аж при банкрутстві?
У вас в брокбизнесе заканчивается депозит??
Ні, просто думаю що люди тут продвинуті і у курсі всіх справ....
На сколько я понял речь о депозите с правом досрочного расторжения? Срок окончания вклада в любом случае есть, читайте договор. Возможно там авто пролонгации прописана, но срок все-же есть. Так что все от срока, вероятнее что получите после отзыва лицензии и начале процедуры ликвидации банка. Кстати вы описали уголовщину( але банк-шахрай від мого імені відкриває депозит на вимогу). Или это согласно договора? При досрочном расторжении? Обычно зачисляют на текущий или карточный счет. В прокуратуру не обращались?
Crop написав:). Или это согласно договора? При досрочном расторжении? Обычно зачисляют на текущий или карточный счет. В прокуратуру не обращались?
В договоре ЗИБ было прописано, что %% или на карту или через кассу. Денег не было на выплату %%.
Так ЗИБ вообще ничего не делал те %% оставлял на % ном счете. Типа без вас мы ничего делать не будем. Так они об этом и не сообщали, что ничего не делают
Генпрокуратура затримала колишнього першого заступника голови Національного банку України Бориса Приходька. Про це повідомив перший заступник генерального прокурора України Микола Герасимюк на брифінгу.
«Генеральна прокуратура вчора пізно ввечері затримала колишнього першого заступника глави Нацбанку Приходька Бориса Вікторовича. За результатами проведеного розслідування встановлено, що в лютому 2014 року перший замглави НБУ за попередньою змовою з головою правління ВАТ «Аграрний фонд» та посадовими особами «Брокбізнесбанку» (...) незаконно заволоділи грошовими коштами ВАТ «Аграрний фонд» в розмірі 2 млрд 69 млн гривень», - сказав він.http://www.hromadske.tv/society/gpu-zatrimala-kolishnogo-zastupnika-golovi-natsban/
doberman написав:Написав заяву в ФГВФО як кредитор банку (5.07), відповідь отримав сьогодні (16.07). Пробував дозвонитися на гарячу лінію - безрезультатно. Цікаво, коли і де можна буде ознайомитися зі списком вимог кредиторів, чи ця інформація буде закритою?
doberman написав:Написав заяву в ФГВФО як кредитор банку (5.07), відповідь отримав сьогодні (16.07). Пробував дозвонитися на гарячу лінію - безрезультатно. Цікаво, коли і де можна буде ознайомитися зі списком вимог кредиторів, чи ця інформація буде закритою?
Мені теж цікаво. Може хтось знає відповідь?
5. Протягом 20 днів з дня затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів уповноважена особа Фонду сповіщає кредиторів про акцептування їх вимог шляхом розміщення повідомлення на офіційному сайті Фонду, неплатоспроможного банку, а також у приміщеннях такого банку в доступному для відвідувачів місці. http://www.forum.ua/forumua/ua/mainnavi ... _53376.jsp
Это на сайте банка Форум. Думаю в БББ будет так-же.