Ukrainian написав:За карту після 6 міс не активності знімають 10 грн в місяць ?
Якщо оформлювати пакет універсальний і депозит в дол можна просто відмовитись від карти і обійтись поточним рахунком ?
Дякую
Ukrainian, доброго дня. Неактивним вважається картковий рахунок, по якому Клієнтом протягом 6 календарних місяців поспіль не здійснювались операції. Якщо залишок по неактивному рахунку менше встановленого тарифу, комісія встановлюється в розмірі залишку на рахунку.
Ви можете оформити Пакет Універсальний з відкриттям тільки поточного рахунку, без оформлення карткового рахунку. Згідно з Умовами Банківсього обслуговування, які є невід'ємною частиною договору, в п.п. 5.4.3.2. прописаний порядок сплати щомісячної плати за обслуговування Пакету, в яких передбачено, що плата утримується в тому числі у випадку, якщо Клієнтом розміщений в Банку строковий Вклад (тобто, є чинним Договір щодо відкриття Депозитного Рахунку, в тому числі із видачею Депозитного сертифіката на пред’явника та/або Іменного депозитного сертифіката). Ознайомитись з Умовами Ви можете за адресою: https://www.sberbank.ua/doc_pack/download/120/?f=file_
Виплата %% по депо на карту вважається активністю по карті?
Скупердяй, добрий день. Розрахунки або зарахування коштів на рахунок вважаються операцією, отже такий картковий рахунок є активним.
Chuprynka написав:Питання до представника банку і форумчан. Хочу відкрити депозит в металах, пакет універсальний я маю. Мене цікавлять які комісії мене очікують в процесі відкриття депозиту, поповнення і т.д. Цікавлять всі підводні камені.. Після закінчення депозиту я хотів би забрати фізичний метал, які злитки Ваш банк віддає(штамповані чи литі?) і якої фірми? Дякую
Chuprynka, добрий день. Інформація щодо умов відкриття депозиту в банківських металах розміщена на офіційному сайті Банку: https://ua.sberbank.ua/deposits/view/7/ З інформацією щодо тарифів по поточному рахунку в банківських металах та відмінностями між злитками Ви можете ознайомитись за адресою: https://ua.sberbank.ua/doc_pack/#strid=metals Для отримання додаткової консультації рекомендуємо звернутися до Контакт-центру за номером 5595 з мобільного або +380 (44) 354 15 15, а також до онлайн - підтримки на сайті sberbank.ua
Mariiasbrf написав:Виплата %% по депо на карту вважається активністю по карті?
... зарахування коштів на рахунок вважаються операцією, отже такий картковий рахунок є активним.
Мария в случае если то что Вы написали - истина, не сочтите за труд - уточните пожалуйста, а выплата процентов по "Прибыльному счету" (по сути это ведь тоже выплата %, которые зачисляются на счет) считаются ли "операцией". Другими словами - будет ли карт.счет считаться активным, в случае если ежемесячно начисляются % по "прибыльному счету"? И еще вопрос - с точки зрения Сбербанка - карточный счет и "прибыльный счет к карточному счету" это технически 2 разных счета или 1 счет (типа основной счет и субсчет к нему). Сразу поясню в чем вопрос - если остаток по карт.счету =0, но есть остаток на "прибыльном счете" должна ли с "прибыльного счета" списываться комиссия за неактивность карточного счета (на котором остаток напомню =0 и согласно тарифов Сбербанка комиссия не должна начисляться в принципе). Заранее благодарю за Ваш ответ.
Получил на днях смс, что нужно обратиться в ближайшее отделение Сбера для актуализации данных. Каких данных? Зачем? У меня времени нет ходить по отделениям. Имею зарплатную карту, т.е. все мои данные у банка должны быть. Прошу уважаемую Марию прокомментировать, если не влом.
Yfyrf написав:Получил на днях смс, что нужно обратиться в ближайшее отделение Сбера для актуализации данных. Каких данных? Зачем? У меня времени нет ходить по отделениям. Имею зарплатную карту, т.е. все мои данные у банка должны быть. Прошу уважаемую Марию прокомментировать, если не влом.
Yfyrf, добрый день. Для детального рассмотрения Вашего вопроса направьте, пожалуйста, Ваше обращение и контактный номер телефона на электронный адрес Банка mnenie@sbrf.com.ua.