Чи є якась послуга по типу каско, тільки для закордону? Чи шансів немає, треба шукати страхову на місці?
Re: АСКА Подобалося користуватися послугами компанії до війни. Двічі з сім'єю перехворіли на ковід, і двічі нам покрили лікування. Сподіваюся, у вас буде так само добре і надалі.
підкажіть будь ласка, якщо у мене оформлена медична страховка у вас в Києві, чи можу я нею користуватися у Франківську?
Таке в мене цікаве запитання. Чи оформлюєте ви каско на авто для військових? Розумію, що це трохи занадто, але може цек працює
Впервые в жизни попал в небольшую аварию. К счастью, выплату получил быстро и отдал машину в СТО. Специалисты оперативно помогли разрешить страховой случай, большое спасибо!
Відгук Зручний сайт, можна дуже швидко оформити необхідну страховку. Поки випадків по договору не було, тому в цілому задоволена.
Re: АСКА Я можу оформити турстрахування для усієї сім'ї як один поліс?
Re: АСКА Погано, що на сайті немає можливості оплатити договір. Це зручна функція, було б добре, якщо б зробили.
Питання до компанії Читала, що компанію придбала якась інша страхова, а що тепер буде з договорами? Їх треба переоформити, чи вони продовжуватимуть діяти?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Ірина_, Модератор |
|