|
ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 01 вер, 2016 08:52
Квесторе_поверніться написав: Tegularius написав:Как сейчас дела в этом банке? Лимиты на выдачу наличности еще не сняли? Депозит сюда можно занести или пока не стоит?
А платьожики в інші банки фізики можуть відправити?
Это было можно всегда, в гривне. Уже писал об этом.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 вер, 2016 11:58
BBC написав:Это было можно всегда, в гривне. Уже писал об этом.
лимит не НБУ . на заметку .
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 01 вер, 2016 13:14
Prominvestbank
Картка № 535227______8489, карт. рах № 2625050033218492 вчора зв’язувався представник промінвестбанку, і сказав що мені необхідно надіслати чек, я їй пояснив, що чеку вже давно немає, так як, про зберігання чеків НІЧОГО НЕ ВКАЗАНО в умовах рекламної акції, більш того, вже пройшло майже два місяці, і я її попросив особисто зв’язатися з Синево, як представник Промінвестбанку, і попросити даний чек, так як у Промінвестбанку є проблеми при виконанням умов перед клієнтами, щодо нарахування бонусів
На що я сьогодні при повторному дзвінку з’ясував, що нічого з сторони Промінвестбанку не було зроблено і вони чекають, поки я особисто візьму з центру аналізів Синево чек двох-місячної давності і надам Промінвестбанку, а потім працівники Промінвестбанку будуть розбиратися чому не нарахували бонуси.
Після довгих дискусій через колл-центр Промінвестбанку з відділом скарг сьогодні, зі мною нарешті погодилися, що цим не я повинен займатися, і пообіцяли надіслати офіційний запит, про терміни розгляду якого нічого відповісти не змогли, і термінів нарахування бонусів також. Сказали «чекайте, з вами обов’язково зв’яжутьс)) … »
Отака акція КАРТКА "Здоров’я" від Промінвестбанку,
Наполегливо НЕ РАДЖУ клієнтам користуватися КАРТКОЮ "Здоровя", ЯКЩО ХОЧЕТЕ ЗБЕРЕГТИ ЗДОРОВ’Я, так як нерви набагато дорожчі, і більше їх збережете ніж Вам нарахують пару гривень бонусами.
-
Vasyl Velykyy
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2016 13:27
Vasyl Velykyy написав:Наполегливо НЕ РАДЖУ клієнтам користуватися КАРТКОЮ "Здоровя", ЯКЩО ХОЧЕТЕ ЗБЕРЕГТИ ЗДОРОВ’Я, так як нерви набагато дорожчі, і більше їх збережете ніж Вам нарахують пару гривень бонусами.
Пару гривен говорите? Я ежемесячно экономлю 100-200 гривен. Возможно для кого-то это не деньги. Но за год это в среднем уже около 2000 гривен. Наверное и это для вас не деньги. А медикаменты, кстати, опять пошли дорожать, буквально на днях в АНЦ пошли первые переоценки вместе с ростом курса доллара... Если вы читали эту ветку, то могли заметить, что подобные индиденты уже случались. И случаются они по вине партнёра (АНЦ, Синэво), который вовремя не обновляет информацию об используемых терминалах в их сети. Поэтому лично я чеки сохранял на всякий случай всё это время (до выплаты кэшбека). И вот они в августе пригодились - по одной операции чеки показал, кэшбек вчера выплатили. Мог бы упереться, как вы, вот только зачем?  P.S. Не смотря ни на что, "Карту здоровья" РЕКОМЕНДУЮ! 
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2016 15:42
Vasyl Velykyy написав:Prominvestbank Картка № 535227______8489, карт. рах № 2625050033218492 вчора зв’язувався представник промінвестбанку, і сказав що мені необхідно надіслати чек, я їй пояснив, що чеку вже давно немає, так як, про зберігання чеків НІЧОГО НЕ ВКАЗАНО в умовах рекламної акції, більш того, вже пройшло майже два місяці, і я її попросив особисто зв’язатися з Синево, як представник Промінвестбанку, і попросити даний чек, так як у Промінвестбанку є проблеми при виконанням умов перед клієнтами, щодо нарахування бонусів На що я сьогодні при повторному дзвінку з’ясував, що нічого з сторони Промінвестбанку не було зроблено і вони чекають, поки я особисто візьму з центру аналізів Синево чек двох-місячної давності і надам Промінвестбанку, а потім працівники Промінвестбанку будуть розбиратися чому не нарахували бонуси. Після довгих дискусій через колл-центр Промінвестбанку з відділом скарг сьогодні, зі мною нарешті погодилися, що цим не я повинен займатися, і пообіцяли надіслати офіційний запит, про терміни розгляду якого нічого відповісти не змогли, і термінів нарахування бонусів також. Сказали «чекайте, з вами обов’язково зв’яжутьс)) … » Отака акція КАРТКА "Здоров’я" від Промінвестбанку, Наполегливо НЕ РАДЖУ клієнтам користуватися КАРТКОЮ "Здоровя", ЯКЩО ХОЧЕТЕ ЗБЕРЕГТИ ЗДОРОВ’Я, так як нерви набагато дорожчі, і більше їх збережете ніж Вам нарахують пару гривень бонусами.
Доброго дня! Вчора ми вже інформували Вас про те, що винагорода дійсно не виплачена, оскільки в наданому партнером переліку відсутні дані платіжного терміналу, в якому Вами здійснено розрахунок. Якби даний термінал був у відповідному переліку – безумовно винагорода була би виплачена банком. Наразі ми проводимо комунікаційні заходи з партнерами, аби отримати відповідне підтвердження для виплати винагороди. Наявність чеку дійсно значно прискорила би даний процес, тому, як варіант, Вам і було запропоновано зв’язатися з лабораторією, аби надіслали Вам скан-копію чеку.
-
Prominvestbank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2016 18:49
Prominvestbank написав:Вчора ми вже інформували Вас про те, що винагорода дійсно не виплачена, оскільки в наданому партнером переліку відсутні дані платіжного терміналу, в якому Вами здійснено розрахунок. Якби даний термінал був у відповідному переліку – безумовно винагорода була би виплачена банком.
Клієнту це абсолютно нецікаво, переліки - це ваша внутрішня кухня. Клієнт умови акції виконав, а Ви - ні. Ви йому бонус виплатіть, а самі потім із партнерами розбирайтеся, коректуйте переліки і т. ін. 
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2016 21:01
Vorlon написав: Vasyl Velykyy написав:Наполегливо НЕ РАДЖУ клієнтам користуватися КАРТКОЮ "Здоровя", ЯКЩО ХОЧЕТЕ ЗБЕРЕГТИ ЗДОРОВ’Я, так як нерви набагато дорожчі, і більше їх збережете ніж Вам нарахують пару гривень бонусами.
Пару гривен говорите? Я ежемесячно экономлю 100-200 гривен. Возможно для кого-то это не деньги. Но за год это в среднем уже около 2000 гривен. Наверное и это для вас не деньги. А медикаменты, кстати, опять пошли дорожать, буквально на днях в АНЦ пошли первые переоценки вместе с ростом курса доллара... Если вы читали эту ветку, то могли заметить, что подобные индиденты уже случались. И случаются они по вине партнёра (АНЦ, Синэво), который вовремя не обновляет информацию об используемых терминалах в их сети. Поэтому лично я чеки сохранял на всякий случай всё это время (до выплаты кэшбека). И вот они в августе пригодились - по одной операции чеки показал, кэшбек вчера выплатили. Мог бы упереться, как вы, вот только зачем?  P.S. Не смотря ни на что, "Карту здоровья" РЕКОМЕНДУЮ! 
Щеж на скільки треба в рік хворіти щоб кешбек пару тисяч рубати 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2016 21:07
Скупердяй написав:Щеж на скільки треба в рік хворіти щоб кешбек пару тисяч рубати
Тупите не по-детски  Уже не раз писал, что это не для меня лично - вы вообще в курсе что бывает необходим пожизненный приём медикаментов пожилыми людьми?
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2016 21:29
Не только пожилым. У меня астма. Пожизненно
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2016 23:08
Vorlon написав: Скупердяй написав:Щеж на скільки треба в рік хворіти щоб кешбек пару тисяч рубати
Тупите не по-детски  Уже не раз писал, что это не для меня лично - вы вообще в курсе что бывает необходим пожизненный приём медикаментов пожилыми людьми?
Ну і ... для двох тисяч кешбеку в рік, пожилі повинні 20к гріші в рік витрачати ... ну це якби практично мінімальна пенсія чи мінімальна зп 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
|