Козак-характерник написав:Візьміть з піпки письмове пояснення, що було зроблено по вашій заяві.
що це таке, де брати, що там має бути написано? думаю, що останнє питання в мене спитають у відділенні піб по місцю.
Кожний громадянин має право на звернення у будь яку установу. Все що хочете запитати, то й запитуйте...))) Так і напишіть, що хочете дізнатися про результати розгляду попередньої заяви. Тільки все рееструйте правильно і беріть копії звернень. Відповідь вимагайте письмову.
Козак-характерник написав:Кожний громадянин має право на звернення у будь яку установу. Все що хочете запитати, то й запитуйте...))) Так і напишіть, що хочете дізнатися про результати розгляду попередньої заяви. Тільки все рееструйте правильно і беріть копії звернень. Відповідь вимагайте письмову.
мені в пібі казали, що відповідь дадуть за результатами розгляду справи до 21 листопада, може раніше, в будь якому випадку.
Козак-характерник написав:Кожний громадянин має право на звернення у будь яку установу. Все що хочете запитати, то й запитуйте...))) Так і напишіть, що хочете дізнатися про результати розгляду попередньої заяви. Тільки все рееструйте правильно і беріть копії звернень. Відповідь вимагайте письмову.
мені в пібі казали, що відповідь дадуть за результатами розгляду справи до 21 листопада, може раніше, в будь якому випадку.
Напишите, что Вы просите у них вмешательства чтоб прекратить бездействие со стороны 2 банков. И кратко Вашу историию. Письмо отправьте заказным. И параллельно общайтесь со службой безопасности Укрсиба и ПиБа. Не оставляйте их в покое, ходите туда каждый день.