Печерський районний суд 23 квітня ухвалив вибрати для голови наглядової ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина запобіжний захід у вигляді утримання в СІЗО строком на два місяці.
Так вже пройшло більше, ніж 2 місяці! І де ж він?
|
|
![]() Re: Гаврилишин і досі під вартою, – прокурор ВолиніПечерський районний суд 23 квітня ухвалив вибрати для голови наглядової ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина запобіжний захід у вигляді утримання в СІЗО строком на два місяці.
Так вже пройшло більше, ніж 2 місяці! І де ж він?
![]() Re: bolex
1. Государство не просто не решает проблем граждан. Оно не выполнило своей работы - не проконтролировало вельмиНЕшановного богдановича. 2. Ну давайте, предложите свой вариант - вслед за Володимиром2009 будете повторять мантру "ждите, ждите, ждите...." ? ![]() bolexЯкщо Ви думаєте, що я хочу з Вами спорити, то ДУУУЖЕ помиляєтесь!!! Просто я є вкладником цього Банку, тому теж намагаюся "добитися правди"! Чи мені почати писати на російській мові, щоб Ви мене краще зрозуміли?
![]()
![]() bolexЧесно кажучи, переглянула попередні Ваші коментарі на 2 сторінки назад і ніяких продуктивних рішень і пропозицій (ВИБАЧТЕ!) не побачила! Те, що "государство не решает проблем граждан..." я і сама знаю
![]() ![]()
![]() BOLEXЯ абсолютно нічого не "пародіювала"! Просто ЦЕ, на мою думку, єдиний варіант "вибити" гроші!
![]() P.S.Якщо ви маєте таке велике бажання зі мною подискутувати, давайте зробимо це приватному режимі! Бо нас скоро "заклюють"! ![]()
![]() Всім привіт !) Щоб перестали між собою так сваритися, скажу новину, якщо не чули - законом мораторій продовжено ще на 6 місяців для всіх банкіів, що мають тимчасову адміністрацію... Так що припиніть один одного "обпльовувати" словами на форумі...гидко дивитися. Ви всі стаєто схожі на Верховну Раду і ще раз своїми висловлюваннями доказуєте, що ми маємо таку владу, яку заслуговуємо !!)) Тільки без образ...
![]() MAX_1500, дякую за інформацію! Чесно кажучи, не хотіла нікого образити і не збираюся ні з ким сваритися!
![]() ![]() ![]()
|
|