Печерський районний суд 23 квітня ухвалив вибрати для голови наглядової ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина запобіжний захід у вигляді утримання в СІЗО строком на два місяці.
Так вже пройшло більше, ніж 2 місяці! І де ж він?
|
|
Re: Гаврилишин і досі під вартою, – прокурор ВолиніПечерський районний суд 23 квітня ухвалив вибрати для голови наглядової ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина запобіжний захід у вигляді утримання в СІЗО строком на два місяці.
Так вже пройшло більше, ніж 2 місяці! І де ж він?
Re: bolex
1. Государство не просто не решает проблем граждан. Оно не выполнило своей работы - не проконтролировало вельмиНЕшановного богдановича. 2. Ну давайте, предложите свой вариант - вслед за Володимиром2009 будете повторять мантру "ждите, ждите, ждите...." ? bolexЯкщо Ви думаєте, що я хочу з Вами спорити, то ДУУУЖЕ помиляєтесь!!! Просто я є вкладником цього Банку, тому теж намагаюся "добитися правди"! Чи мені почати писати на російській мові, щоб Ви мене краще зрозуміли?
bolexЧесно кажучи, переглянула попередні Ваші коментарі на 2 сторінки назад і ніяких продуктивних рішень і пропозицій (ВИБАЧТЕ!) не побачила! Те, що "государство не решает проблем граждан..." я і сама знаю
BOLEXЯ абсолютно нічого не "пародіювала"! Просто ЦЕ, на мою думку, єдиний варіант "вибити" гроші!
P.S.Якщо ви маєте таке велике бажання зі мною подискутувати, давайте зробимо це приватному режимі! Бо нас скоро "заклюють"!
Всім привіт !) Щоб перестали між собою так сваритися, скажу новину, якщо не чули - законом мораторій продовжено ще на 6 місяців для всіх банкіів, що мають тимчасову адміністрацію... Так що припиніть один одного "обпльовувати" словами на форумі...гидко дивитися. Ви всі стаєто схожі на Верховну Раду і ще раз своїми висловлюваннями доказуєте, що ми маємо таку владу, яку заслуговуємо !!)) Тільки без образ...
MAX_1500, дякую за інформацію! Чесно кажучи, не хотіла нікого образити і не збираюся ні з ким сваритися!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||