Дякую за відповідь , шукаю щось подібне у протилежному кінці львова
Re: 2к кв 45000у.о.
на мою думку забагато, і ніякого євро, просто хрущ, а 40 000 - то якщо терміново, казали що з руками відірвуть ну, я ж не перевіряв, до того не дойшло, така оцінка ріелтерів
нарахунок "впала" -не згодний, як на мене то оренда яка була, така є хіба 2000 за вбиту 2к хрущ не в центрі - то мало? чи в 2007 було 3000? ой, щось я сумніваюсь
Re: 2к кв 45000у.о.
та давати може й давали, але чи хтось продав минулого року за таку ціну? хіба комусь припекло, якась нестандартна ситуація я так розумію що минулого року застій був, всі чекали, кожний свого
40 000 - це ціна вбитої хрущівки, за таку ціну був великий вибір минулого року, аж до лютого цього року, у березні -квітні ціни піднялись. Це ціна на хрущівки нового львова та початку володимира великого поблизу автобусного заводу. Я сам бачив кілька таких кевартир, навіть було кілька пропозицій які пропонували за 38-37 тис. Правда квартири були в "нежитловому стані", як після війни - чорні стіни, вздутий паркет, діраві вікна. Після чого я вирішив зачекати, позичити ще грошенят і купити щось краще.
Так виглядає, що ожили новобудови. Які зараз орієнтовно ціни на новобудови черед забудовників?.
Хтось щось чув за будівництво на сихові на вулиці Райдужній? Здається будує петробуд. Хто що чув про цю компанію і власне про цей будинок.
Деяка інформація по новобудові на Райдужній є тут
dunaj.com.ua/ua/register/#4
Дались вам ці квартири по 1000дол/кв.м. Якщо є авто купіть за 30-40к будинок в 15-20 кілометровій зоні (в межах 100-120 кв.м.) з землею 6-8 сотих і буде вам щастя.
Головне шукати в жовтні 2009 купив коробку(поштукатурені стіни, утеплений дах, газ, вода, світло) 40к за 167 кв.м + 7 сотих. - 20км по Київській трасі Знайома купила позаминулого місяця за 30к в селі навпроти с.Гряда невеликий будиночок(метраж не знаю не спитав) + 30 сотих. Шукала правда довго. Ще одна знайома купила дачу в с.Ставчани 60кв.м. + 6 сотих - 11к Минулого року в Завидовичах був будинок в районі 200кв.м.з гаражем(світло, газу немає метрів 100 потрібно тягнути) - 55 к. Нещодавно бачив оголошення в мережі може попустились вже трохи по ціні
Як казали квнщики "Но где-то там в глубине души ..." хочеться мати свій власний будинок , а не навіть новозбудовану шпаківню . Все зводиться до фінансів , Мене влаштували б Сокільники , але нормальний будинок десь мінімум 120 м.кв скільки коштує ? не 30-40 к Молодій людині скільки років треба не істи не пити в усьому собі відмовляти , що придбати житло , тому і погоджуються на невеличкі квартири . але власні , без батьків з надією купити той омріяний будинок колись ...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||