Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Я на Сихові бачив, як в зданому 4 роки назад будинку, давно заселеному, висить оголошення про продаж квартири. Хтось на піку ціни взяв, тепер пробує продати, причому по ціні, явно вищій, ніж купив. Це Ваші гроші, Вам вирішувати, але розглядати зараз купівлю квартири як прибуткову інвестицію- на мою думку, досить ризиковано. Тим більше, що протягом 3-х років - однозначно -5%. Якщо купуєте для себе - тоді інша річ.
YPP Не думаю, що вам варто намагатися аж так економити. Мене як покупця налякали б ваші махінації і я би відмовився від покупки на користь надійнішого варіанту. Людина яка купує готове житло доплачує за уникнення ризиків (щоб нетрапився довгобуд і так далі). Тож навряд чи вона візьме на себе навіть мінімальні ризики, щоб невідомий дядько махлюванням з податками отримав більше грошей.
які ціни квадратного метра квартири в нових будинках у Львові, місто перспективне передмістя? за $1000-1500 можна щось пристойне купити не старше 5 років? Які ціни на будинки 100-200м2 у передмісті?
за 1500 - в районі вул Здоров'я(Київська), будують якісно. А щодо зданих будинків, наприклад Еко-дім, то в них акція на акції, знижки-3%:). Набудували багато. Тепер ніяк розпродати не можуть