Тут були пости, які привязували братів Клюєвих до Активу зокрема з посиланнями на Але, як на мене, дивлячись на не зрозуміло наскільки активи Клюєвих лишились в Активі.
mooshka написав:При открытии депозита оформляется карта для выплаты%%%. Можно ли оформить возврат тела депозита на эту же карту?
Можно, только не забудьте написать заяву на отмену авто пролонгации (если вклад предусматривает ее), а то то тело не упадет на карту, а будет пролонгировано без такой заявы.
Квесторе_поверніться написав:Тут були пости, які привязували братів Клюєвих до Активу зокрема з посиланнями на Але, як на мене, дивлячись на не зрозуміло наскільки активи Клюєвих лишились в Активі.
Питання було не про власників, а куди йдуть чи йшли наші гроші.
Квесторе_поверніться написав:Тут були пости, які привязували братів Клюєвих до Активу зокрема з посиланнями на Але, як на мене, дивлячись на не зрозуміло наскільки активи Клюєвих лишились в Активі.
Питання було не про власників, а куди йдуть чи йшли наші гроші.
Так активи Активу і є те куди йдуть гроші вкладників.
Актив-банк написав:Доброго дня, Mirax! Одним з пріоритетних напрямків діяльності Банку є кредитування юридичних осіб та їх співробітників. Розділи сайту з умовами кредитування на сьогодні доопрацьовуються та будуть опубліковані до кінця січня 2014 р.
Зовсім не обов'язково. Якщо банк - жорсткий кептив, то йому немає потреби шукати когось чужих на стороні кредитувати. До речі, в кептивності немає нічого поганого чи кримінального, просто банк сам знаходить кого кредитувати не серед широкого загалу. Так що немає потреби спішно показувати на сайті те, що банку не властиве.