Faceless писал(а):Також можна викинути з розрахунку 5 років найнижчих доходів, хоча якщо все життя ФОП то це будь-які роки, бо ЄСВ завжди мінімалка була
Різниця може бути , бо ФОП привязаний до мінімалки , а мінімалка НЕ ПРИВЯЗАНА до середньої по країні, тому якщо глянути коефіцієнти то вони як правило кращі на момент зміни мінімалки і погіршуються до моменту наступної зміни (середня то росте постійно без стрибків, інфляція...)
Hotab писал(а):Ви спитали «крос», я вказав прямий крос з долара в євро, без переходу в гривню.
крос який ви вказали не може бути кросом перехода з бакса в євро. крос який ви вказали то для переходу з євро в бакси. спробую завтра в робочий час глянути крос курс
Навіщо сперечатись коли ви не знаєте які поля використовувати . Дитячий садок якийсь, так вам не вирости з тестера в кодери 🤭
Будеш міняти, скажеш, я поставлю. Поки що тобі вистачить курсів?
те шо ти віриш безграмотним на слово - твої проблеми
У мене нема жодної проблеми. Ні з розумінням курсу, ні з обміном в додатку. Витрати часу на тугого тормоза нездатного роздивитись скріни не зовсім проблема, так, трохи незручності.
Hotab ти зараз намагашся довести шо ти і той безграмотний хто написав той опус більше розумієте чим тримачі бірж на яких пишуть курси EUR/USD чи USD/EUR
Последний раз редактировалось tester3373 Вт 23 июн, 2026 23:22, всего редактировалось 1 раз.
tester3373 писал(а):Hotab ти зараз намагашся довести шо ти і той безграмотний хто написав той опус більше розумієте чим тримачі бірж на яких пишуть курси EUR/USD чи USD/EUR в залежності від напрямку обміну?
В якому місці я таке «доводив»? Зрозуміло для користувача написано банком , чи не зовсім - це питання зовсім не до мене. Я зміг зрозуміти. Ти - не зміг. У тебе ще є до мене питання? Може претензії «а чому зміг?»?? давай конкретно, нема часу тобі пояснювати очевидні речі.
Якщо ти чогось не розумієш (не важливо, банк написав незрозуміло, чи розумові здібності у тебе слабкі), ти питаєш і тобі пояснюють. Ти це зробив і тобі пояснили, прямо з процесом самого обміну. Куди вже більше. Якщо трохи більше розуму маєш, то в 1 дію мав би бути здатним перевірити який крос до якої валюти . 1/0.8825=1.133 Отримавши два крос 1.133 1.146 має бути очевидно яку валюту за яку отримаєш. Чи все одно ще не очевидно ? Допускаю що ти можеш не розуміти чогось, дивно, що ти не вмієш самоперевірити і як баран стукаєш рогами далі. Ти ж застовбив за собою «розбираюсь в фінансах», а виявляється не вмієш простих речей.