V tehno-teplo написав:Мав за щастя читати цей форум з ДС , Maleficarum , Фунтіком з Запоріжжя...Дафною ...Це був справжній кладезь фінансових знаній
колись це був популярний та найкращий фінансовий форум. а зараз перетворили його на якусь помийку, де правлять бал та розводять срач ухилянти - мухи, кото-собаки, хотаби та шамани.
V tehno-teplo написав:Мав за щастя читати цей форум з ДС , Maleficarum , Фунтіком з Запоріжжя...Дафною ...Це був справжній кладезь фінансових знаній
колись це був популярний та найкращий фінансовий форум. а зараз перетворили його на якусь помийку, де правлять бал та розводять срач ухилянти - мухи, кото-собаки, хотаби та шамани.
Я муху теж недолюблюю , решту знаю з гарного боку. Особливо Хотаба
Що з курсом? Сьогодні ОККО і ВОГ - 2 грн на бензин розумію що долар - 2 грн також не буде але може - мінус 0,2 - 0,4 грн ? Аграрії ще не почали здавати валюту? А коли почнуть масово - це по-моєму потужний драйвер на готівці що хто скаже ?
Василь-Рівне написав:Що з курсом? Сьогодні ОККО і ВОГ - 2 грн на бензин розумію що долар - 2 грн також не буде але може - мінус 0,2 - 0,4 грн ? Аграрії ще не почали здавати валюту? А коли почнуть масово - це по-моєму потужний драйвер на готівці що хто скаже ?
Аграрії притримають валюту до останнього, щоб здати по макимуму десь перед Великоднем. Тому, до кінця березня лише вгору.
Обережно є інфа нібито беруть кошти за переказ $ і виходять в технічний ігнор на пару тижнів мопед не мій не перевіряв хто працює з ними нехай підтвредять або спростують інфу