Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 12087120881208912090
Повідомлення Додано: Суб 25 кві, 2026 15:43

Re: Валютний ринок в контексті ДС

Дюрі-бачі написав:100% підтримую цю мету, але бачу тільки 1 інструмент для її досягнення: потрібно мінімум 5, а краще 10 років, тримати нашу економіку в режимі кейнсіанства,
1 Хто по Вашому краще бачить проблеми у Вашому Вузі?
студент Вузу
аспіратнт Вузу
доцент Вузу
Ректор Вузу
Міністр Освіти?
Премєр
Президент
2 Кому найлегше змінити умови таким чином щоб для усіх вони покращились?
Три варіанти
Зверху
Знизу
Кожен на своєму рівні...

Мені ОЧЕВИДНО що вірна відповідь
Кожен на своєму рівні вирішує те що його найбільше турбує/заважає досягнути максимального результату

То чому у Вас , вірна відповідь - вуйко з Канади має дати мішок грошей ?
Цей вуйко навіть не знає про існування Вашого Вузу і проблеми які в ньому існують... То як він ГРОШИМА це вирішить?
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3025 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 кві, 2026 16:35

Всім сорі - я не помиляюсь: budivelnik - раша-топитоло?
valya

Подякував: 685 раз.
Подякували: 131 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 кві, 2026 16:37

valya
помиляєшся, причому так критично , що твого розробника треба гнати сраною мітлою з ботоферми
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 кві, 2026 16:39

budivelnik написав:То чому у Вас , вірна відповідь - вуйко з Канади має дати мішок грошей ?
Цей вуйко навіть не знає про існування Вашого Вузу і проблеми які в ньому існують... То як він ГРОШИМА це вирішить?

Не знаю як вуйко з Канади, а от те що вуйки з Брюселя через вуйок із Бухаресту передали гроші, на які ми організували STEM лабораторію, а через вуйок із Братислави передали гроші на модернізацю опалення і утеплення фасаду і т.д. суттєво допомогло.
І навіть Орбан, який передавав форинити для доплат колегам із університету Ракоці, теж допомагало...
Дюрі-бачі

Подякував: 948 раз.
Подякували: 654 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 25 кві, 2026 16:46

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:То чому у Вас , вірна відповідь - вуйко з Канади має дати мішок грошей ?

Не знаю як вуйко з Канади, а от те що вуйки з Брюселя через вуйок із Бухаресту передали гроші, на які ми організували STEM лабораторію, а через вуйок із Братислави передали гроші на модернізацю опалення і утеплення фасаду і т.д. суттєво допомогло.
І навіть Орбан, який передавав форинити для доплат колегам із університету Ракоці, теж допомагало...
Ще раз для тих в кого рація не на транзисторах - а на БРОНЕПОЇЗДІ...
1 Якщо(коли ) нас приймуть в ЄС -нам будуть давати фінансування....... і при цьому постійно під видані гроші вимагаючи тих чи інших поступок...
Так от
Ці поступки можуть зробити гірше в майбутньому.... але так як ви до цього не доживете, то Вашим дітя треба буде розвязувати ті проблеми які ви не розвязали
2 Так . якусь суму грошей від різних організацій на науку - дадуть ,
а - це модно
б - видача грошей дає можливість офіційного контролю за їх використанням...
на виходу Україна залишиться з неробами , а Європа за 1 млн грн забере всіх думаючих науковців...
Для тих сотні-другої( яких заберуть) - це добре
Для вас і ваших дітей/внуків це погано , бо цю сотню вчили за ваші гроші ... а віддачу отримають ті хто в останній період дали 1% від вже витраченого вами і забрали 100% результату.

Це зрозуміло?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 кві, 2026 16:51

sergey_sryvkin написав:
  Миша-клиент написав:"Гречка" в виде 1 и 1,5 тыс. выплат, доплат социально-незащищенным, кэшбэков - достаточный аргумент в пользу этой версии.

Для мене найбільша загадка, це як "гречка та кешбеки" можуть допомагати на виборах...
Я б ту владу, що пропонує мені гречку та кешбеки, гнав би ссаними тряпками і голосував би за кого завгодно, але проти неї... навіть отримавши гречку.

коли у людини нехватає пенсії на їжу і мило з пральним порошком та комуналку , то шо то за держава? Україна
Vadim_

Подякував: 658 раз.
Подякували: 533 раз.

Профіль

#<1 ... 12087120881208912090
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор