flysoulfly написав:vitaliiangel Вы же всьо мониторите Райхф в кассе сразу продажа или заказ на завтра+ ? синие?
– He может быть! – воскликнула Алиса – Я этому поверить не могу... Нельзя поверить в невозможное! – Просто у тебя нет опыта. – заметила королева, – В твоем возрасте я уделяла этому полчаса в день! В иные дни я успевала поверить в десяток невозможностей до завтрака.
thenewepic написав:а в Аргентині нещодавно підвищили ставку з 97% до 118%. І там теж нема війни. І що? До чого тут Туреччина, Аргентина чи інші іноземні держави?
ми десь поблизу, тільки були на підсосі, а далі хз як, крім декларацій від партнерів: "дєнєг нєт но вьі дєржітєсь" позитиву нема наразі
Собаки лают, караван идьот на 35 и ниже
Впевнений?! Чи можна вже стару пісню про 55 в лютому включати?!
flysoulfly написав:vitaliiangel Вы же всьо мониторите Райхф в кассе сразу продажа или заказ на завтра+ ? синие?
забирав вчора з двох онлайн валютообмінів- сині (замовляв через чат) . На продаж уточнював, було біля 20к $ білими в наявності різних років .Якось сині там більше під замовлення з депо/валютообміну і то не 100% гарантія