Ukrainian написав:20 лютого польські фермери заблокують усі прикордонні переходи між Польщею та Україною, а також під'їзні шляхи до залізничних перевалочних станцій і морських портів. https://www.eurointegration.com.ua/news ... 3/7179530/
Але при цьому на полицях українських магазинів дуже багато польської продукції
Я вже не купую польське, йогурти стоять зі знижкою, хай хоч зігниють!
У наротного и поддерживаемого зевластью АТБ уже наверное больше 20 процентов оборота собственный импорт из поляндии ...
Ukrainian написав:20 лютого польські фермери заблокують усі прикордонні переходи між Польщею та Україною, а також під'їзні шляхи до залізничних перевалочних станцій і морських портів. https://www.eurointegration.com.ua/news ... 3/7179530/
Але при цьому на полицях українських магазинів дуже багато польської продукції
Я вже не купую польське, йогурти стоять зі знижкою, хай хоч зігниють!
У наротного и поддерживаемого зевластью АТБ уже наверное больше 20 процентов оборота собственный импорт из поляндии ...
ще одна ознака, що треба трошки девальвувати гривню...
1. 45-55 ІМХО 2. як тільки вкладетесь десь у строкову гривню - чи депо, чи ОВГЗ - так відразу й девальвують. а реально, коли до керманічів дійде, що це треба робити - так відразу й девальвують. всі інструменти для цього є. але поки що типу намагаються тримати ціни та інфляцію й девальвувати не хочуть - для цього інструменти теж є.
1. 45-55 ІМХО 2. як тільки вкладетесь десь у строкову гривню - чи депо, чи ОВГЗ - так відразу й девальвують. а реально, коли до керманічів дійде, що це треба робити - так відразу й девальвують. всі інструменти для цього є. але поки що типу намагаються тримати ціни та інфляцію й девальвувати не хочуть - для цього інструменти теж є.
Кому треба ? Мені не треба. Я не в доларі. Мене можуть зачекати ? Та я не кваплюсь.
Yuri_61 написав:гра в гойдалки від НБУ. буде так ковбасити курс нікомунепотрібного і далі. Привідом для валютних гойдалок буде все що завгодно,любі новини: гарні чи ні, неважливо .Важливо для спекулянтів - банкірів - це смикати донку, бо тупі рибки, на їх думку, по іншому не звертають так увагу на курс.
Рынок, просто рынок. Так можно и дикси приписать ОПГ шести валют против "загнивающего" доллара. Прикиньте масштабы такого сговора