Успіх написав:Якщо хочете сидіти, як "пес на ланцюгу", то відкривайте свій магазин... А як же найняти найманих працівників - скажете ви? Ну-ну, відкривайте - там побачите... Як мінімум - будете нянькою для них, а як максимум - буде недостача, чи підпихання/продавання свого товару(товару продавця)
Це не максимум, це ще що... У знайомої напочатку 2000 найманці виявилися кримінальниками: спочатку грошова і товарна недостача, потім - вивіз товару з підпалом складу, імітацією згорання товару
Так що по курсу Райфа було по факту? Вигідно? Бо часу не було навіть застосунок відкрити. Буду чекати наступний курсопад від них. А поки де краще прилаштувати кілька сот тисяч, щоб були у вільному доступі на випадок раптового шаленого росту курсу.
В квітні куплену валюту (50 тис. на картку) видали старими $ в Приваті, Райфайзені і Газбанку, синіх в касі не було. Схоже знову почали економити на завезенні свіжої валюти
Дюрі-бачі написав:В квітні куплену валюту (50 тис. на картку) видали старими $ в Приваті, Райфайзені і Газбанку, синіх в касі не було. Схоже знову почали економити на завезенні свіжої валюти
таке питання з * - а куди банки мають подіти старі купюри?...
Дюрі-бачі написав:В квітні куплену валюту (50 тис. на картку) видали старими $ в Приваті, Райфайзені і Газбанку, синіх в касі не було. Схоже знову почали економити на завезенні свіжої валюти
НЕ знаю, НЕ знаю, я уже больше года работаю с Райфом: покупал и на текущий, и на депозит, клал на счет зелень (через депозит, правда), НО снимал (заказывая минимум за 1 рабочий день) - синие, с номерами подряд!
Україна може відійти від долара та посилити прив’язку гривні до євро, – голова Нацбанку
Україна може відійти від долара та спробувати тісніше прив’язати свою валюту до євро на тлі «геополітичних перестановок», - повідомив голова НБУ Андрій Пишний.
Він навів кілька чинників, які виступають на користь тіснішої прив’язки гривні до євро. Серед них, зокрема, потенційний вступ України до ЄС, посилення ролі Євросоюзу в забезпеченні української обороноздатності, більша волатильність на світових ринках і ймовірність фрагментації світової торгівлі.
«Ця робота складна і вимагає якісної, різнобічної підготовки», – наголосив Пишний.
Утім, наголошує він, усе залежатиме від того, якою буде безпекова ситуація в Україні.