UP
будем взлетать? когда размещение?
UPD
уже нашел
будем опускаться на 23 этаж?
|
|
![]() UP будем взлетать? когда размещение? UPD уже нашел будем опускаться на 23 этаж? ![]() конечно, не все умеют отличать мечту от прогноза.....
![]() Цены - следствие номинальных доходов и крайне косвено связаны с уровнем жизни. Уровень жизни - баланс доходов к расходам. В Израиле этот баланс не сказать, что шоколадный.
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСВ Укаине шоколаднее будет?
![]() Експорт німецьких товарів упав на вісім відсотків. Економісти кажуть, що економіка Німеччини перебуває на межі між рецесією та стагнацією.Експорт товарів з Німеччини у червні 2019 року впав на вісім відсотків у порівнянні з показниками червня минулого року. Про це у п'ятницю, 9 серпня, повідомило Федеральне статистичне відомство Німеччини. За результатами першого півріччя експорт збільшився лише на 0,5 відсотка.
Загалом у червні 2019 року Німеччина експортувала товарів на суму у 106 мільярдів євро, а імпортувала - у розмірі 89 мільярдів євро. Показники імпорту до ФРН, у порівнянні з червнем 2018 року, впали на 4,4 відсотка. Загальний експорт німецьких товарів до країн ЄС у червні 2019 року впав на 6,2 відсотка (експортовано продукції на 63,5 мільярда євро), а до країн поза межами ЄС на 10,7 відсотка. На стан німецького експорту, за словами експертів, впливає обережність інвесторів у всьому світі, яка є наслідком торговельної війни між США і Китаєм, а також відсутність ясності щодо майбутнього виходу Великобританії з Євросоюзу. Загалом експерт з державного Німецького банку розвитку KfW Клаус Борґер (Klaus Borger) вважає, що "Німеччина влітку 2019 року перебуває на межі між стагнацією і рецесією". Його цитує агенція Reuters. Глава зовнішньоекономічного відділу Федерального об'єднання торгово-промислових палат Німеччини Фолькер Траєр (Volker Treier) зазначає у свою чергу, що навіть зростання ВВП на рівні дещо вище нуля за підсумками року "стало би успіхом", враховуючи стан світової економіки. ![]()
Я писав, що вірю в те, що ви повернетесь! Так, та тільки не запізнитесь, бо і тут можна людиною другого сорту стати. Першокласні Українці, після навчання чогось новенького по закордонах, повертаються в Україну вже зараз і займаються наведенням того ладу! Може знаєте таких Дмитро Дубілет, Михайло Рогальский, які після Англії творять історію України тут на батьківщині ![]() Долучайтесь зараз! ВО ![]()
Как-то смешно. "Первоклассные" украинцы "патриотично" едут обустраивать себе запасные-основные аэродромы, а не "учиться, возвращаться и наводить лад". Возвращаются они, чтоб стащить то, что ещё осталось. Эти всякие Омельяны с детками украино-американцами, Гройсмэны и Порошенками, с детками, больше времени находящимися в Лондоне, Яреськи-Супруны, и прочие Бурбаки поменьше. Я так прям и вижу, как детки Омельяна возвращаются, и продолжают дело отца ![]() ![]() Оффтоп закончил
![]() Вкладчик1234
Дзинь, де я писав про їдуть? Я писав про повернення! Так, є такі, хто находить себе за кордоном, там і лишається, а є і такі, хто повертається, і не тільки щоб чогось вкрасти. Таки можно бачити все в темних кольорах, якщо щось в житті не склалось, та заперечувати наявність хлопців, яких я назвав вище, не можливо. ВО ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСНедавний рост бакса спровоцировал НБУ, который в один день выкупил 170 лямов баксов. Имхо, неправильно поступил НБУ. Сейчас всё возрвращается к планке ниже 25.00
Дайте , пож-ста, ссылку на объёмы аукционов ОВГЗ на август, сентябрь. а ещё на объёмы погашения ОВДП и сам календарь. Куда они это всё попрятали эту инфу от простого народа?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|