Кількість вакансій зменшилася більш як на третину. З-поміж великих міст найгірша динаміка в Харкові та Львові — зниження на 44% і 40% відповідно.
Суттєве зменшення вакансій призвело до збільшення конкуренції серед кандидатів.
|
|
![]() Криза в українському ІТ вже настала. Кількість вакансій зменшилася, а відгуків на позиції за деякими категоріями стрімко зросла. Компанії зазначають, що кандидатів стало більше, але рівнів Junior і Middle. Ті, кого скоротили, готові працювати за менші гроші.
Кількість вакансій зменшилася більш як на третину. З-поміж великих міст найгірша динаміка в Харкові та Львові — зниження на 44% і 40% відповідно. Суттєве зменшення вакансій призвело до збільшення конкуренції серед кандидатів. ![]() безработныекстати, а что сейчас, как в США, всем безработным раздают деньги ? или как и ранее не платят, если не хочешь туда куда направят устраиваться. Хотелось бы родственников за хотя бы 5 тысячами в месяц отправить туда
![]() більшість придбань здійснив в районі 24,хх...для себе вирішив, продавати їх намагаючись впіймати хвилю не буду, а нову гривню, яка в мене з'являється буду притримувати і та палити бамбук
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСчто скажете, после майских увидим курс 26?
![]() Alex2006
Поки з найбільш відчутних - це відміна обов'язкової шкільної форми! А щодо відкату реформ, то це виглядає приблизно так - по прокуратурі зробили пів кроку, зрозуміли, що незалежні прокурори не будуть виконувати ручні вказівки, тому відразу два кроки назад! Це - не реформа, а повернення в болото!!! ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДССегодня пятница пред длинными выходными.На межбаке гривню укрепят,чобы на выходных откупать подешевле слившим по 27,3 да и чтоб нерезов с украинскими корнями и МВФ узбагоить. Украина готова пройти коронакризис укрепив валюту!!! А вы тут на Яшу батон крошить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|