Питання якесь безглузде. Навіть не знаю, що Вам відповісти. Я кажу, що було раніше погано, а зараз стало ще гірше. А хто там куди йде і навіщо мені абсолютно однаково.
|
|
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСОт це і є фундаментальна проблема українців і зветься "моя хата з краю я нічо не знаю". Хочете краще жити - зробіть це самі - ні директор, ні уряд, ні президент покращувати Ваше життя ДОБРОВІЛЬНО не будуть. Лише погіршувати доти, доки Ви будете ЦЕ терпіти. Такі реалії звірячого оскалу капіталізму.
![]() Вышли данные за вторник по объемам на межбанке и рынке наличной валюты.
Впечатляет красивая игра НБУ на тонком рынке, - купить 18.5 млн. дол. при том что был небольшой перевес в сторону покупки валюты и при этом сохранить курс открытия/ закрытия на уровне 27.40. Общий объем небольшой - 408 млн. Население, как всегда в первый рабочий день недели было активно, продажа валюты была выше на 16 млн. дол. экв., чем покупка. К значительному объему добавился фактор выходного дня в понедельник. Судя по всему вчера НБУ своими покупками немного толкнул курс вверх, увидим это завтра по балансу клиентского спроса/ предложения. Но на уровнях 27.55 - 27.60 последнее время выходит кто-то из госов, предлагая валюту, так что до конца недели корридор остается 27.40 - 27.60. ![]() ![]() Уважаемые коллеги!
Рекомендуем к просмотру С ув. ![]()
Я ходив на всі вибори починаючи з 18 років, завжди цікавився політикою. Майдан вже був, а краще жити від того не стало. Чесно і багато працюючи я не став заможним в цій країні. Що ви мені пропонуєте робити? ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСНе чекати манни небесної.Ніхто нічого Вам просто так не покращить.Можете пробувати заробляти на біржах контенту (для початку) у вільний від роботи час. Тут один чоловік довго мені дякував за таку підказку. За одну-дві вільні години не проблема заробити 10$ - пробував сам особисто. Можете вивчити англійську, зараз це не проблема. Зі знанням англійської вартість Вас, як працівника, солідно зросте. Якщо Ви в чомусь сильний фахівець, зареєструйтесь в Linkedin - там можна знайти солідні пропозиції. Це перше, що прийшло на думку, щоб давати конкретику треба знати хто Ви і що Ви, де живете, тощо. Але це все офтоп, у всіх перепрошую і замовкаю. Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Чет 27 сер, 2020 11:53, всього редагувалось 1 раз.
![]() Маю те саме питання, оскільки за свою працю найманого працівника впродовж 19 років я отримував у 5-6 разів меньше ніж та сама праця у країнах Європи. Абсолютно без перебільшення, оскільки працював в міжнародній компанії та чудово поінформован про зарплати на тій самій посаді в Європі. Крім того, податки, які спочатку були до 40% з зарплатні, потім 30%, потім (о чудо - 15%), потім знову 20%, а ще ЄСВ стільки ж, що платив роботодавець - усе пішло в золоті батони та вілли в Іспанії та на Кіпрі, але не мої. Ані медицини, ані освіти безкоштовної чи будь чогось ще ні я ні мої діти не отримують (так склалося). Тому єдиний вихід, щоб кожен громадянин у той ситуації що склалося на тому місці, де він/ вона знаходиться - вимагав від кожного державного діяча виконувати свою роботи, максимально їх контролювати, створювати громадські організації, не проходити мовчки та приймати участь у виборах СВІДОМО. Або їхати туди де люди таке суспільство вже побудували. Найкращий приклад - Швейцарія. Я дуже вибачаюсь за офф-топ, але накипіло. ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСРозумію, що питання Ваше - риторичне , але вважаю, що потрібно залишатись таким же і дітей так виховати ! А заможність - поняття ситуативне і багатогранне. Спите спокійно і це великий плюс. Без сарказму , з повагою до Вашої позиції !!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|