|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 21 гру, 2021 22:08
BIGor написав: Striker написав:- ~2 мес. (63 дн.) - 1.693 млрд грн по ставке 10.50%;
- ~5 мес. (154 дн.) - 3.826 млрд грн по ставке 10.80%;
Вопрос, зачем нашему правительству брать на такие короткие сроки? (как алкаш до получки)
В данном случае главное чтобы деньги зашли в систему - неважно на какой срок. Это как в банке - сначала вы приносите ХХ тыс на месяц, а затем несколько раз перевкладываетесь на год и более//)
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 752 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 21 гру, 2021 22:12
холява написав: sani_2012 написав:По овгз наколедовали не хило !!! *Відправлено з Чату
.....чего то немножко коряво получилось .... от слова колядка .... не "коледовали" а колядовали . Был бы Сомик , послал бы .... в школу
Добрий вечір шановний Холява і всі інші хто читає цей форум. Я бачу як Ви по буквально трьом буквам бачете своїх клієнтів, так би мовити Ви володієте духом професії, а не тільки отримали диплом. Ну такий світ, багатьом багато чого не дано, з іншого боку вони і не хочуть вчитися, це питання риторичні. Чому я зараз нічого не пишу, бо реально перебуваю в шоці від словоблудія одного царя, в якого підгорає, напевне теж вашого клієнта. Я гадаю Ви зрозуміли про кого я. Як школярик наїзжати на НАТО і вимагати у вчителя не приходити в школу, бо вася двоєчник хоче чогось, сам не знає чого, він також пише з помилками і знає всього три слова. Біда тільки в тому, що в школярика є сотні тисяч підневольних військових, є ядерна зброя, є камарілья яка підтримає що завгодно і буде не висловлювати сумніви, а казати під руку добавте ще перчика, ми так довго вагались, час прийшов, давайте зробимо щось справді велике. Що буде ввечері 24-го, деякі кажуть нас будуть визволяти від демократії і запхають в ньюсовок, ось це лякає, зараз погано, але триколорні ідіоти зроблять взагалі ще гірше, які там прогнози по валюті, які там сподівання, колись мені єврейки, старі бабусі у дворі казали: хоч би не було війни, все інше переживемо, я тоді не здогадувався, що прийде час і я буду повторювати ці слова, хоч би мракобісні тварі не прийщшли нас грабувати під цинічну балалаєчну пропаганду. Слава Україні і помолюсь, хоча є фактично більше атеїстом. Всім гарного вечора, сподіваюсь, що жахливого не станеться на Різдво, а буде тільки словесний понос і вже звичний економічний тиск. 
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 21 гру, 2021 22:14
BIGor написав:Вопрос, зачем нашему правительству брать на такие короткие сроки? (как алкаш до получки)
До податкових періодів.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 21 гру, 2021 22:21
zРадио написав:При сохранении риска на фоне ускорения тейперинга и ожидаемого поднятия ставки ФРС весной, летом можем подойти вплотную к 10%. Кровь из носу необходимо будет держаться за МВФ, а купон по гривневым ОВГЗ поднимать >15%
Не буде підняття гривневого купона до 15%, мінфін випускатиме ОВДП в валюті допоки фермери соняшник не почнуть розпродавати (а його десь на 8 мільярдів доларів по коморах лежить).
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 21 гру, 2021 22:32
27.13/27.19 *Відправлено з Чату
-
sani_2012
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 гру, 2021 22:43
Denik написав: zРадио написав:При сохранении риска на фоне ускорения тейперинга и ожидаемого поднятия ставки ФРС весной, летом можем подойти вплотную к 10%. Кровь из носу необходимо будет держаться за МВФ, а купон по гривневым ОВГЗ поднимать >15%
Не буде підняття гривневого купона до 15%, мінфін випускатиме ОВДП в валюті допоки фермери соняшник не почнуть розпродавати (а його десь на 8 мільярдів доларів по коморах лежить).
Опять дискуссию закукурузили  Во-первых, график обслуживания госдолга не привязан к торговым операциям бизнеса - у Минфина за исполнение Бюджета голова болит. Во-вторых, 2-5-летние бумаги уже сейчас выпускаются с купоном 13% - длинного ресурса дешевле нет (хотя еще полгода назад был в наличии под 11%). Гривневые долги будут размещаться с премией к ликвидным долларовым (евробондам) не менее 5 п.п. При росте турбулетности на мировом финансовом рынке эта премия еще и удвоиться легко может
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 21 гру, 2021 22:46
somilitark написав: холява написав: sani_2012 написав:По овгз наколедовали не хило !!! *Відправлено з Чату
.....чего то немножко коряво получилось .... от слова колядка .... не "коледовали" а колядовали . Был бы Сомик , послал бы .... в школу
Добрий вечір шановний Холява і всі інші хто читає цей форум. Я бачу як Ви по буквально трьом буквам бачете своїх клієнтів, так би мовити Ви володієте духом професії, а не тільки отримали диплом. Ну такий світ, багатьом багато чого не дано, з іншого боку вони і не хочуть вчитися, це питання риторичні. Чому я зараз нічого не пишу, бо реально перебуваю в шоці від словоблудія одного царя, в якого підгорає, напевне теж вашого клієнта. Я гадаю Ви зрозуміли про кого я. Як школярик наїзжати на НАТО і вимагати у вчителя не приходити в школу, бо вася двоєчник хоче чогось, сам не знає чого, він також пише з помилками і знає всього три слова. Біда тільки в тому, що в школярика є сотні тисяч підневольних військових, є ядерна зброя, є камарілья яка підтримає що завгодно і буде не висловлювати сумніви, а казати під руку добавте ще перчика, ми так довго вагались, час прийшов, давайте зробимо щось справді велике. Що буде ввечері 24-го, деякі кажуть нас будуть визволяти від демократії і запхають в ньюсовок, ось це лякає, зараз погано, але триколорні ідіоти зроблять взагалі ще гірше, які там прогнози по валюті, які там сподівання, колись мені єврейки, старі бабусі у дворі казали: хоч би не було війни, все інше переживемо, я тоді не здогадувався, що прийде час і я буду повторювати ці слова, хоч би мракобісні тварі не прийщшли нас грабувати під цинічну балалаєчну пропаганду. Слава Україні і помолюсь, хоча є фактично більше атеїстом. Всім гарного вечора, сподіваюсь, що жахливого не станеться на Різдво, а буде тільки словесний понос і вже звичний економічний тиск. 
Добрый вечер . Всем Доброй ночи и Хорошего настроения . "somilitark"-Вы помните 2014 -2015 года , тогда люди на улицу не выходили .Я бродил по Ашану и не встречал людей . У всех настроение было так себе . Те времена минули . Сейчас столько нагнетания отрицательных событий , что в пору психологов привлекать . Вы должны успокоится и если сильно волнуетесь, то должны просто сложить документы , деньги , продовольственный запас , теплую одежду и медицинские препараты (особенно от давления , антибиотики ,обезболивающее , шприцы ). В любую минуту , при опасности ,вы точно будете знать где и что находится . Чему быть , тому не миновать. Не надо боятся , потому что можно наделать ошибок . Только трезвое мышление и забота о себе и близких . Следует осознавать , что и другая сторона не без головы . Спаси Господи , что случится , достанется всем . ВЫ должны быть готовы к любым событиям . Точно знать что вы будете делать и где что находится . Просто надо сесть и написать все на листочке . ......ну вот , вы готовы . ......... Всем Хороших снов ! Ах , ДА про Господа Нашего !!! Владыка Наш ,всегда дает каждому человеку Ангела-Хранителя . Он всегда с нами !
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 21 гру, 2021 23:05
К вечеру прием просел до 27.15 , продажа 27.22-23
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 21 гру, 2021 23:29
zРадио напомните, если помните, или подскажите, где глянуть: какая была доходность и дисконт от номинала по евробондам в июль14-февр15?
-
matroSkin
-
-
- Подякував: 244 раз.
- Подякували: 310 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 гру, 2021 23:48
zРадио написав: akido написав: zРадио написав:Кровь из носу необходимо будет держаться за МВФ
Кому потрібно і навіщо ? Ті, хто можуть щось реально робити для реалізації плана "триматися за МВФ", не мають в цьому потреби
Можно и не держаться. Расходы на обслуживание госдолга размером 7 млрд долларов в год увеличатся еще на миллиард-два. Ну подумаешь. Только непонятно, от чего отрежем - медицины, обороны, инфраструктуры, социалки?..
"Какая разніца" (с) від чого відрізати ? Аби не від великого крадівництва. До речі, якщо армію ще трохи порізати - то всі інші питання можуть вирішитися самі собою. Бо вже до наступного сезону кукурудзи проблемами медицини, соціалки та інфраструктури буде перейматися ВВХ. Суцільний профіт.
-
akido
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
|