|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:25
Investor_K написав: Цитрин написав:Если в НБУ знают, что курс вырастет, зачем им зазря валюту палить? Чтобы пыль в глаза пустить?
Тут есть кто из НБУ? НАПИШИТИ за лайки, что почем
Мабуть, готуються на Йордана, не до регулювання курсу
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:27
vladus17 написав: flyman написав:Ага, коли пару днів підряд курс росте по 10..15 копійок - стандартна ситуація. Нагадати, як НБУ одним махом викупив осінню за раз щось на півярда валюти і не вдавився. А тут з піпетки капає, робить вигляд що "стабілізує". Даю НБУ ще трохи похуліганити до ПА28.5 Далі буду вживати погані слова.
Флай, як на мене то навіть 28.5 це як божий роса, враховуючи теперішню ситуацію на кордоні з Рифіею (там все дуже серьезно, не так як минулорічь). За банкет поки платять нерези. Будьте ім вдячні та купуйте поки ще продають.
Та поки що дивлюся, але як писав вище, після ПА28.5 буде рости "чувство тривожності". Тому щось чуваки з НБУ хай щось зроблять, чи облікову ставку піднімуть вище інфляції, чи продатуть все, що викупили місяць-два тому з ринку. Вони що ті долари замаринували в трьохлітрові слоїки?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:34
flyman написав:Та поки що дивлюся, але як писав вище, після ПА28.5 буде рости "чувство тривожності". Тому щось чуваки з НБУ хай щось зроблять, чи облікову ставку піднімуть вище інфляції, чи продатуть все, що викупили місяць-два тому з ринку. Вони що ті долари замаринували в трьохлітрових банках?
Так би й зробили якби не змасування Путлероідів у кордона... Там може й не до курсу бути. П.С сам зливав по 27.15,а відкуповував як олень по 28. А що робить? Не завжди ж везе. Таке життя.
-
vladus17
-
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 179 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:36
Ірина_ написав:Шановні форумчани! Поділіться, будь ласка, яких українських блогерів фінансової тематики Ви дивитися/читаєте? Буду дуже вдячна за відповіді та посилання 
Привіт, Іринка!😘 Дивно, що на це питання тут "в'яленько" відповідають і мало прикладів наводять  (а тут же кожен другий має бути гуру!) Тож, даю я свій перелік шляху до УСПІХУ!👍 BIG MONEY УкрІнвестКлуб ПроНедвижимостьКиев Ерік Найман Бегущий Банкир Ну і звичайно - Finance. ua п.с. А сьогодні можна очікувати фото Вашої куті?))
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:40
flyman написав:Ага, коли пару днів підряд курс росте по 10..15 копійок - стандартна ситуація. Нагадати, як НБУ одним махом викупив осінню за раз щось на півярда валюти і не вдавився. А тут з піпетки капає, робить вигляд що "стабілізує". Даю НБУ ще трохи похуліганити до ПА28.5 Далі буду вживати погані слова.
Як легко звинувачувати коли не потрібно пропонувати нічого в замін. Мудрі люди мовчать якщо не можуть запропонувати альтернативу. На сторінках цього форуму та завдяки інформації форумчан (вітання Искателю) ми визначили основні причини цього росту. (Орієнтовні. Перелік не повний, можете додавати) 1)Купівля імпортерами палива/газу (основний) 2)Можливість військової аґресії (основний) 3)Ситуація із суверенним боргом яка є наслідком попереднього пункту (основний) 4)Конвертація бюджетних коштів (допоміжний) 5)Вихід нерезидентів (допоміжний) 6)Панічні настрої та саморозігрів (допоміжний) Тепер уявімо НБУ стає стіною та зупиняє курс на рівні 27,80-28,00 витрачаючи на це приблизно в тричі більше ніж зараз (а може і ще більше). Яка від цього користь?По пунктах 1) Кінцеву вартість пального все одно оплачує кінцевий споживач. Ефекту від таких дій НБУ не має, оскільки стримування інфляції від дешевшої вартості пального компенсується величезною кількістю гривні витраченої на купівлю валюти. Ефекту від таких дій НБУ не має 2) Ефекту від таких дій НБУ не має 3) Ефекту від таких дій НБУ не має 4) Підігрувати освоювачам бюджету? 5) Підігрувати нерезидентам? Серйозно? 6) Підігрувати панікерам? Серйозно? Резюме: НБУ послідовний. Він вийшов із продажем. - ТАК НБУ виконує свою функцію згладжувати коливання не впливаючи на тренд - ТАК Що ще?
-
Realist
-
-
- Подякував: 3105 раз.
- Подякували: 2235 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:41
flyman написав: SILVER_UA написав: Investor_K написав:На МБ что за рост? Паника?
Какая паника при плюс 15 коп. в день ?
НБУ жує соплі
конкурент мінфіна має іншу думку: "Нацбанк продолжает удовлетворять заявки покупателей, но котировки все равно растут."
-
akido
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:45
-
G_Bond
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:49
Blekster написав:28,5 это не паника еще, многие перестраховываются уходят в валюту, это нормально
Так варіантів - не багато: - або вже по одній корові .... - або чекати, поки все стадо підійде  Я ще чекаю, хоч мені багато не треба - лише декілька соток долярчиків, покрити борги за товар. Тож, або скоро куплю їх пА 28,00 - або вже пА 29:00 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 18 січ, 2022 12:51
чем дольше читаю ветку тем чаще вспоминаю анекдот: Два финансовых аналитика: - Слушай, ты вообще понимаешь, что происходит с экономикой? - Я тебе сейчас объясню - Да обьяснить я тебе и сам могу. Я тебя спрашиваю, ты ПОНИМАЕШЬ?
-
bamper
-
-
- Подякував: 187 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
|