Striker написав:28.98/29.00. Никаких 29,03/29,06 и близко не видно.
Дружище, я смотрю там, откуда картинки редко дают На тот момент так было. А Укрдилинг - унылое г...о, дающее с задержкой. Вот например, сейчас 12:16. МБ 28,94/28,98. Дайте мне цифру на 12:16 И сравним...
oleg49 написав:В світлі останніх подій завтрашні виплати по ОВДП на 20.5 ярда якось вплинуть на курс? Чи зараз це не має значення?
Практически нет. Нерезидентов там почти нет, а банковская гривна уже вся расписана по фирмам. Сами юрики, конечно, могут выйти с покупкой, но это будет не завтра.
Усім добрий день. Якби це дивно не лунало, але Україна перемагає. Ці неприємності з курсом відносно маленьке зло. Що я хочу сказати про поведінку агресора, він тупий і щє тупіший! Повторює 1000 разів влісні вологі фантазії, мовляв Україна капітулюй, визнавай Крим не нашим і запихуй собі цих терористів вже під назвою "незалежні республіки". Ми добре тримаємось і приготувались до нападу, але напад це блеф, вони бояться санкцій, новітньої зброї і духу українських воїнів з народом. Тому мої висновки: нічого в агресора не вийшло, визнали вони ці регіони і що далі? Все одно вони будуть повертатись в пакеті з Кримом. Нічого по суті не змінилося. По подальшому курсоутворенню, вважаю, що наступу ворога не повинно бути, агресор заспокоїться і піде в сибірську берлогу, сосати лапу чи щось більш цікавіше в ций ситуації, що склалася. Тому 28 це нормальний курс на весну, готуємось до посівної. Газ є, вугілля теж, все буде добре, головне що ми по суті перемогли і курсу теж нічого загрожувати НЕ БУДЕ! СЛАВА УКРАЇНІ!
Довідкове значення курсу гривні до долара США на 12:00 22.02.2022.................28,995 Гривна потеряла 51 копейку.
МКГ*............6.8779............6.7591...........-1.73% Это новый минимум, и снова истерический.
С самого утра на ночных новостях, которые, на мой взгляд, выглядят менее страшными, чем предшествовавшие страхи, на рынке появилось много паникующих покупателей, а продавцы никуда не спешили. В результате, несмотря на активное сопротивление НБУ к 10 утра, когда мы обычно говорим об открытии, котировки подскочили на 45.5 копеек и остановились. Сделав традиционную кофейную паузу, минут через 20 стали откатываться и опустились на 7 копеек. Потом снова выросли на 2 копейки. После 11 начали просыпаться продавцы. Котировки медленно поползли вниз и за следующий час опустились на 5 копеек. В мире доллар ночью серьезно рос, а с утра стал интенсивно откатываться и сейчас его индекс ненамного выше вчерашнего. Справочный курс встретили котировками 28.9500 - 28.9700, что на 10 копеек ниже "открытия" и на 35.5 копеек выше вчерашнего закрытия.
НБУ вчера валюту продавал, но режим том не позволяет нам увидеть количество. Завтра будет приблизительная сумма за 2 дня. Остатки на коррсчетах умеренно выросли. Примерно половина высвободившейся в результате сокращения объема суточных сертификатов ликвидности ушла в казначейство и в наличные.
В пятницу объем МБ уменьшился с 792.8 до 726.9 млн. Обороты чистые. Клиентские обороты при этом выросли, отставание предложения от спроса сократилось.
* кустарный индекс гривны по отношению к корзине мировых валют. Ссылка на методику расчета у меня в подписи, которая видна в профиле.
somilitark написав:Усім добрий день. Якби це дивно не лунало, але Україна перемагає. Ці неприємності з курсом відносно маленьке зло. Що я хочу сказати про поведінку агресора, він тупий і щє тупіший! Повторює 1000 разів влісні вологі фантазії, мовляв Україна капітулюй, визнавай Крим не нашим і запихуй собі цих терористів вже під назвою "незалежні республіки". Ми добре тримаємось і приготувались до нападу, але напад це блеф, вони бояться санкцій, новітньої зброї і духу українських воїнів з народом. Тому мої висновки: нічого в агресора не вийшло, визнали вони ці регіони і що далі? Все одно вони будуть повертатись в пакеті з Кримом. Нічого по суті не змінилося. По подальшому курсоутворенню, вважаю, що наступу ворога не повинно бути, агресор заспокоїться і піде в сибірську берлогу, сосати лапу чи щось більш цікавіше в ций ситуації, що склалася. Тому 28 це нормальний курс на весну, готуємось до посівної. Газ є, вугілля теж, все буде добре, головне що ми по суті перемогли і курсу теж нічого загрожувати НЕ БУДЕ! СЛАВА УКРАЇНІ!
Героям Слава! Почаще заходите сюда, а то что-то большинство здесь утратило веру и надежду...