Бо: 1 Фунт стерлінгів дорівнює 1,32 Долар США 1,21 Євро
І тоді та табличка стає безглуздям...
Тобто -- цікаво було би дізнаватись готівкові курси валют, але ж не маячню якусь...
Це фото реального пункту обміну в одному великому супермаркеті. Коли побачив то сам здивувався. До нього стояла черга з трьох людей. Людей не фоткав. * фото моє
ST_11 написав: Це фото реального пункту обміну в одному великому супермаркеті. Коли побачив то сам здивувався. До нього стояла черга з трьох людей. Людей не фоткав. * фото моє
Оригінал:
Сфоткав для історії
Думаю не предел, скорее всего ближашем будущем увидим и выше...
Національний банк України у період з 28 лютого до 4 березня продав на міжбанку $144 млн та EUR17,5 млн, купив $546,3 млн та EUR37,5, йдеться на сайті регулятора.
Загалом з початку року Нацбанк придбав на ринку $1,49 млрд, EUR37,5 млн, а продав $2 млрд 916,7 млн та EUR17,5 млн.
Бо: 1 Фунт стерлінгів дорівнює 1,32 Долар США 1,21 Євро
І тоді та табличка стає безглуздям...
Тобто -- цікаво було би дізнаватись готівкові курси валют, але ж не маячню якусь...
Це фото реального пункту обміну в одному великому супермаркеті. Коли побачив то сам здивувався. До нього стояла черга з трьох людей. Людей не фоткав. * фото моє
greenozon написав:Фізичні особи можуть переміщувати через митний кордон України готівкову валюту і банківські метали в сумі/вартістю, що не перевищує в еквіваленті 10000 євро, без письмового декларування митному органу.
На данный момент можно перемещать суммы превышающие 10 000 евро без подтверждающих документов , 04 марта принято новое Постановление НБУ , просто задекларировал и вывез:
4) постанову після пункту 14(1) доповнити новим пунктом 14(2) такого змісту: “14(2) . Фізичні особи-резиденти здійснюють валютні операції з транскордонного переміщення валютних цінностей без урахування вимог пункту 18 розділу І Положення № 5 у частині подання підтвердних документів.ˮ;
суперські новини з-за кордону! --- Азіатський банк інфраструктурних інвестицій (AIIB) вирішив призупинити всі дії, пов'язані з Росією та Білоруссю, повідомили у фінустанові.
greenozon написав:Фізичні особи можуть переміщувати через митний кордон України готівкову валюту і банківські метали в сумі/вартістю, що не перевищує в еквіваленті 10000 євро, без письмового декларування митному органу.
На данный момент можно перемещать суммы превышающие 10 000 евро без подтверждающих документов , 04 марта принято новое Постановление НБУ , просто задекларировал и вывез:
4) постанову після пункту 14(1) доповнити новим пунктом 14(2) такого змісту: “14(2) . Фізичні особи-резиденти здійснюють валютні операції з транскордонного переміщення валютних цінностей без урахування вимог пункту 18 розділу І Положення № 5 у частині подання підтвердних документів.ˮ;
Что-то я нифига не понял. Эти изменения к какому закону/положению относятся? Что такое "положение 5, раздел 1, пункт 18? Я не смог найти прямой связи между документами по вашей ссылке.
И при чем здесь НБУ в целом ? НБУ говорит, насколько я понял, о трансграничных платежах через банковскую систему... А ранее говорилось о наличке на границе. Или я что-то неправильно понял все-таки.
И как вообще делать трансграничные платежи физику ? Это нужно счет иметь, как минимум, где-то за границей. А как его открыть в Украине ? Поясните плиз.