| 

|   | Валютний ринок в контексті ДС | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.

Додано: Чет 26 тра, 2022 13:57 

vossmy написав: Можна було чекати довго, і купити набагато більше $.
 Таки проще чем через границу мотаться туда сюда ) 

alex_dvornichenko

Повідомлень: 1162З нами з: 10.10.12Подякував: 43 раз.Подякували: 126 раз. 

Профіль

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:03 

vossmy написав:  konstantin kirovograd написав: это разрешение для банков продавать по своему курсу ниочём вообще. Ни в одном банке нет доллара.Разве что один плюс-обменки могли наглеть и курс приёма занижать а теперь им нужно ставить больше чем в банках.
 Вдалося сьогодні в ПУМБі купити 300$(по 36.00) можна було і більше, але не було часу чекати.Схема така - у них є онлайн система по всій Україні. Якщо хтось десь в якомусь відділенні ПУМБу здав валюту - вони можуть продати її вам, в кассі фізично бакси є. Постоявши 15 хвилин я дочекався коли хтось припустимо у Львівській області здав 300$ - касир одразу мені їх забронювала і я їх купив. Можна було чекати довше, і купити набагато більше $.
 где-то в прошлом месяце мне именно так тоже описали в банке эту схему, но тогда не удалось купить. Но хорошо что хоть не соврали, а то я потом подумал что лапшу вешают.     Хоть подтверждается, что процесс организован у них, а не как попало 

Alex2007

1

Повідомлень: 3696З нами з: 11.10.16Подякував: 1757 раз.Подякували: 1626 раз. 

Профіль

3

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:21  Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницюПочинає діяти з..............26.05.2022........27.05.2022
 дата розрахунку.............25.05.2022.........26.05.2022
 Євро................................31,1813..............31,3159...+0.43%
 Долар США.....................29,2549..............29,2549...зафиксирован
 Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0704 (вчера 1.0658).

Индекс доллара DXY в 15-00 101.94 (вчера 102.34)

Сибарит

Форумчанин року Повідомлень: 9039З нами з: 02.09.15Подякував: 6499 раз.Подякували: 21676 раз. 

Профіль

133

82

38

2

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:28 

vossmy написав:  konstantin kirovograd написав: это разрешение для банков продавать по своему курсу ниочём вообще. Ни в одном банке нет доллара.Разве что один плюс-обменки могли наглеть и курс приёма занижать а теперь им нужно ставить больше чем в банках.
 Вдалося сьогодні в ПУМБі купити 300$(по 36.00) можна було і більше, але не було часу чекати. Схема така - у них є онлайн система по всій Україні. Якщо хтось десь в якомусь відділенні ПУМБу здав валюту - вони можуть продати її вам, в кассі фізично бакси є. Постоявши 15 хвилин я дочекався коли хтось припустимо у Львівській області здав 300$ - касир одразу мені їх забронювала і я їх купив. Можна було чекати довше, і купити набагато більше $.
 Кассирша своя ?    В каком городе это так ? 

Igor3777

Повідомлень: 354З нами з: 06.01.19Подякував: 23 раз.Подякували: 26 раз. 

Профіль

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:36  Так а в тому "дозволу" НБУ начебто було тільки про продаж валюти і нічого про покупку, тому я і припускав, що встановлять курси 29 на 40, а за фактом чому і покупку підтягнули?
 По кілька сотень у банках проскакує, треба моніторити. В крайньому випадку якщо так треба з валютного рахунку зняти наприклад - можуть видати гривнею, потім знайти вдалий сірий обмінник поруч і отримати ці омріяні зелені майже нічого не втративши.

zerocool

Повідомлень: 567З нами з: 22.03.11Подякував: 115 раз.Подякували: 118 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:37 

vossmy написав: Можна було чекати довше, і купити набагато більше $.
 это если за вами очереди нет) и на сколько хватит терпения кассира)  Igor3777 написав: Кассирша своя ?    В каком городе это так ?
 во всех. только учет по системе идет не по всей стране, а по каждому региону отдельно. 

gorbatiuk_v

Повідомлень: 60З нами з: 28.10.20Подякував: 15 раз.Подякували: 3 раз. 

Профіль

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:38 

gorbatiuk_v написав:  vossmy написав: Можна було чекати довше, і купити набагато більше $.
 это если за вами очереди нет) и на сколько хватит терпения кассира)  Igor3777 написав: Кассирша своя ?    В каком городе это так ?
 во всех. только учет по системе идет не по всей стране, а по каждому региону отдельно.
 Ну это тогда наверное для Киевской области актуально.К примеру в Кировоградской только три отделения-можно целый день ждать   Только с приноса получается разрешили продавать-ну так они курс не собьют конечно.Хотя они его и не пытаются обуздать-НБУ сказал это не первостепенная задача сейчас. 

konstantin kirovograd

Повідомлень: 1671З нами з: 20.01.09Подякував: 60 раз.Подякували: 257 раз. 

Профіль

1

3

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:56 

Igor3777 написав:  vossmy написав:  konstantin kirovograd написав: это разрешение для банков продавать по своему курсу ниочём вообще. Ни в одном банке нет доллара.Разве что один плюс-обменки могли наглеть и курс приёма занижать а теперь им нужно ставить больше чем в банках.
 Вдалося сьогодні в ПУМБі купити 300$(по 36.00) можна було і більше, але не було часу чекати. Схема така - у них є онлайн система по всій Україні. Якщо хтось десь в якомусь відділенні ПУМБу здав валюту - вони можуть продати її вам, в кассі фізично бакси є. Постоявши 15 хвилин я дочекався коли хтось припустимо у Львівській області здав 300$ - касир одразу мені їх забронювала і я їх купив. Можна було чекати довше, і купити набагато більше $.
 Кассирша своя ?    В каком городе это так ?
 Бориспіль. Зайшов взагалі випадково, касиршу перший раз бачив. Людей теж небуло. 

vossmy

Повідомлень: 123З нами з: 04.12.14Подякував: 49 раз.Подякували: 34 раз. 

Профіль

Додано: Чет 26 тра, 2022 14:57 

Ви не повірете, але в Києві наливають спокійно і впевнено у цьому банку, але є одне але, ви не захочете тих доларів по 36       Малий портрет, тобто випуск 80-х або на початку 90-х років, пошкоджені, зношені, ті які люди здали на обмін. Навіть дозволяють поковирятися в тому мотлоху, бо люди ніде в обмінках не могли їх здати. Отака історія... 

somilitark

Повідомлень: 13351З нами з: 30.12.09Подякував: 708 раз.Подякували: 3865 раз. 

Профіль

5

5

Додано: Чет 26 тра, 2022 15:00 

somilitark написав:  vossmy написав:  konstantin kirovograd написав: это разрешение для банков продавать по своему курсу ниочём вообще. Ни в одном банке нет доллара.Разве что один плюс-обменки могли наглеть и курс приёма занижать а теперь им нужно ставить больше чем в банках.
 Ви не повірете, але в Києві наливають спокійно і впевнено у цьому банку, але є одне але, ви не захочете тих доларів по 36       Малий портрет, тобто випуск 80-х або на початку 90-х років, пошкоджені, зношені, ті які люди здали на обмін. Навіть дозволяють поковирятися в тому мотлоху, бо люди ніде в обмінках не могли їх здати. Отака історія...
 як пощастить... годину тому купив 400 синіх та хрустких) 

gorbatiuk_v

Повідомлень: 60З нами з: 28.10.20Подякував: 15 раз.Подякували: 3 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостейМодератори:
      Ірина_, Модератор

| Схожі теми |  

| 
         | 36393 | 38108272 |  |  
      | 
         | 2160 | 13593855 | Чет 30 жов, 2025 15:23Hotab
 |  
      | 
         | 7978 | 23549788 | П'ят 22 гру, 2023 23:55Hotab
 |  | 

| 

Топвідповідей