Сенс купувати у Запоріжжі по 36,70..?! Можна купити квиток на потяг, приїхати у місто Лева та купити по 36,20 або й дешевше//)
Ну так можна купити квиток і поїхати до Польші, де зняти за курсом близько 35 грн евро з картки, але ж на на кожній сумі таке вигідне. На 1000 доларах профіт між курсами Львова та Запоріжжя 500 грн, поки доїдеш ситуція може змінитися на значно більшу суму ...
Alex2007 написав:вы лично почему не делаете так? попробуйте, потом расскажите.
Бо я вже давно скупився. Правда не у Львові і не по 36...
Так тут усі скупилися за легендою, але за фактом чекають на мішках гривні торішнього грудневого десерту. Одночасно дивуючись чому курс впав саме восени, але ж чиновники так хвалилися, що всі знали заздалегідь. Ось хто реально скупився за ~півроку.
Так тут усі скупилися за легендою, але за фактом чекають на мішках гривні торішнього грудневого десерту. Одночасно дивуючись чому курс впав саме восени, але ж чиновники так хвалилися, що всі знали заздалегідь. Ось хто реально скупився за ~півроку.
о том, что курс доллара будет расти писали еще в ноябре. но было несколько активных пользователей, который активно выступали, все фигня гривна будет дорожать. они и сейчас это рассказывают
в январе курс подскочил без всякой войны. а потом наступило 24 февраля...
В кожного свій шлях, хтось зробив на ОВДП х2 за 5 років, а хтось втратив сидячи на мішку доларів.